You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

shopbox, nets, betaling, fintech

Shopbox lancerer kasseapperat til mindre butikker

@mathias

Shopbox og Nets er gået sammen om at lancere en betalingsløsningspakke til små butikker. Den indeholder terminal, kasse og en app, der kan hjælpe med det administrative arbejde.

Det kan være svært for de mindre butikker at holde styr på betalinger, kasseapperater, papirer og så videre. Det er udgangspunktet i Shopbox’s nye betalingsløsning, som inderholder en terminal, kasse, betalingsaftale og app, som er rettet mod netop mindre butikker. Løsningen bliver lanceret i samarbejde med Nets, som skal gøre det nemmere at modtage flere former for betaling, og som skal lette det administrative arbejde.

“Det skal være nemmere for de små erhvervsdrivende butiksejere at komme i gang med at tage imod betalinger og opsamle data og information, som sætter butiksejeren bedre i stand til at drive og udvikle sin forretning. Løsningen fra Shopbox tillader netop det, “ udtaler Kristian Nygaard Johansen, salgsdirektør i Nets Merchant Services i en pressemeddelse.

Styr lageret og lav rapporter fra appen

Den medfølgende app skal hjælpe med at mindske tidsforbruget på det administrative papirarbejde.

“Vi ved fra mange samtaler med små butiksejere, at barrieren ofte ligger i netop den administrative del. I løsningen fra Shopbox kan man blandet andet styre lageret, lave bemandingsplaner samt rapportere direkte til ens revisor ved enkelte tryk på en tablet. Og i samarbejdet med Nets har vi nu den partner som sikrer, at man kan komme godt fra start med en samlet løsning,” siger direktør i Dansk Detail Jens Birkeholm i en pressemeddelelse.

Hos Nets ser man også et stigende behov for løsninger til netop mindre virksomheder.

“Små forretninger efterspørger, at det er let og billigt at komme i gang med at modtage betalinger og drive forretning. Det får de med dette produkt. Markedet for mobile kasseløsninger er i vækst og er derfor et område, som vi ønsker at engagere os mere i,” udtaler Kristian Nygaard Johansen, salgsdirektør i Nets Merchant Services i pressemeddelelsen.

Shopbox står for selve løsningen og appen, og Nets leverer terminalen og kortaftalen.

 

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY