Den dansk-israelske iværksætterkonkurrence Guldæg har netop åbnet for tilmeldingerne til årets konkurrence. Konkurrencen er en unik mulighed for startups på seed-stadiet til at få sparring fra skarpe erhvervsfolk og udvikle deres forretning i centrum af den israelske innovationshøjborg i Tel-Aviv.

For sjette år i træk får danske it- og tech-startups muligheden for at videreudvikle sit iværksætterprojekt i et af verdens bedste iværksættermiljøer i Tel Aviv.

Til juni skal årets Guldæg udpeges, og vinderen får adgang til det fulde program ved DLD Tel Aviv Innovation Festival. Og det er nu, du skal tilmelde dig, hvis du vil være med i opløbet om at blive dette års Guldæg. Det kan du gøre her.

Læs også: Årets Guldæg indtager Israel – over to omgange

På vanlig vis får alle startups feedback fra juryen, men kun én løber med adgangsbilletten til tech-messen.

For at deltage i Guldæg 2018, skal du tilmelde dit startup senest den 30. april. De tre bedste idéer vil bliver udvalgt af en jury bestående af fremtrædende iværksættere og eksperter. Er du blandt de tre udvalgte, skal du på selve finaledagen overbevise juryen om, hvorfor netop dit projekt bliver Danmarks næste IT-succes.

Bag konkurrencen står den Israelske Ambassade i Danmark og Innovation Center Danmark. Som noget nyt bliver Guldæg afholdt på DTU Skylab i samarbejde med Vidensby Lyngby-Taarbæk og så er TechSavvy mediepartner og vil følge konkurrencen tæt.