You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Snapchat indgår officielt partnerskab med dansk XR-virksomhed

@Adam

Danske Khora bliver det sociale medies første AR-partner i Danmark, og der er store forventninger til samarbejdet.

Danske Khora bliver det sociale medies første AR-partner i Danmark, og der er store forventninger til samarbejdet.

Khora har siden 2015 specialiseret sig i XR-løsninger, hvor der har været fokus på AR og VR-kampagner:

“Vi ser en tydelig interesse fra branchen for at skabe banebrydende og unikke kampagner med brugen af AR, og dette samarbejde giver os mulighed for at vise vores kompetencer indenfor netop dette område,” siger Katrine Konyher, partner og head of XR Marketing i Khora til mediet markedsføring og tilføjer:

”Vi er allerede godt i gang med at udvikle de første ’lenses’ sammen med Snapchat-teamet. At samarbejde med så stor en spiller som Snapchat vil helt sikkert kunne give os mulighed for at få vores navn som AR/VR produktionshus langt ud over Danmarks grænser.”

Metaverset bliver en uundgåelig del af alle fremtidige virksomheder

Med det nye partnerskab, har XR-virksomheden taget et stort skridt henimod at blive en markant aktør på nye markeder for digitale produkter og services.

Simon Lajboschitz, CEO og medstifter af Khora, har tidligere i et interview med Techsavvy forklaret, hvorfor metaverset vil betyde massere nye muligheder for spirende startups.

“Metaverset og det rummelige internet vil blive en uundgåelig del af alle fremtidige virksomheder – akkurat som internettet er det i dag. Det betyder masser af muligheder for spirende startups, der kan komme ind og være med til at skabe et helt nyt marked af produkter og services. Men der er også mange store firmaer, som ikke vil nå at handle på den ‘disruption’, og de vil så se sig overhalet af nye spirende konkurrenter, der bruger teknologien mere effektivt.”

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY