Spilprisen 2017

Spilprisen 2017 i billeder og video: Burgere, “Inside” og en hemmelig gæst

Spilprisen 2017 i billeder og video: Burgere, “Inside” og en hemmelig gæst

Den 19. april blev årets bedste danske computerspil kåret ved Spilprisen 2017 på Nørrebro Teater i København. Her er billeder og video fra en aften i gamingens tegn.

Hundredevis af spildesignere var med til prisfesten, der blev afholdt på Nørrebro Teater. Der var øl ad libitum, hvilket højnede humøret betragteligt. Foto: Ernst Tobisch.

Læs mere om Spilprisen 2017 her: “Inside” fortsætter sejrstimen på hjemmebane til Spilprisen 2017

Der blev i alt uddelt ni priser inden for kategorierne Bedste Showcase, Bedste Visuelle Design, Bedste Undervisningsspil, Bedste lyddesign, Årets Tekniske Bedrift, Årets Kunstneriske Bedrift, Bedste Dansksprogede Spil, Bedste Spildesign og den prestigefyldte Årets Spil. Foto: Ernst Tobisch.
Til at overrække prisen for Bedste Dansksprogede var der blevet hidkaldt en hemmelig gæst: Jakob Stegelmann, som modtog stående applaus fra hele salen, da han dukkede op. “Der er stadig folk derude, som ikke mener at spil er kunst på højde med litteratur, musik og film. De folk er mine fjender,” sagde han og høstede endnu et stort bifald. Foto: Mathias Aleksander Olsen
Efter selve prisoverrækkelse var der endnu flere øl, samt burgere til alle, indtil Nørrebro Teater lukkede dørene for festen klokken 02:00. Foto: Ernst Tobisch

Under selve prisoverrækkelsen var der også et festligt – og noget nørdet – indslag, hvor The Beatle’s kendte sang “Hey Jude” blev omskrevet til at handle om de nominerede spil – og så var der dømt fællessang. Det kan du se et klip med her:

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste