Hvad er det startuppet tror på? Er det at levere pizzaer så billigt som muligt, eller ligger der en dybere mission bag? Brandingekspert og digital firstmover Henriette Weber mener, det er afgørende for alle virksomheder, at de finder ind til kernen i deres brand – og ikke bare er “det nye Uber for X”.

Podcasten er optaget og produceret af “Rollemodellerne by Beartalk”.

Det er vigtigt for alle virksomheder at spørge sig selv, hvorfor de er til, mener Henriette Weber.

Henriette Weber er en af de gæster i ‘Rollemodellerne’, som ikke har en lang baggrund i tech-startups. Men der er alligevel masser at lære for iværksættere og startup-interesserede.

Ugen gæst er nemlig lidt af en firstmover, som har gjort tingene før de blev cool. Fx. udgav hun for 10 år siden selv en bog, der gik hen og blev en bestseller – og som blandt andet forudsagde de enorme bevægelser indenfor sociale medier.

Samtidig har hun mange års erfaring fra NGO-arbejde. Derfor ved hun også en masse om at være drevet af i mission i sit arbejde – og med hendes viden indenfor branding, bæredygtighed og virksomheders eksistensberettigelse viser det, at virksomheder kan vinde ved at vægte andre værdier højere end bundlinjen.3

Hør hele afsnittet af ’Rollemodellerne’ her: