You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Spotify, Niland, opkøb

Spotify opkøber AI-startup

@Redaktionen

Paris-baserede Niland er blevet opkøbt af Spotify.Spotify kalder startuppet et “perfect fit”, som skal forbedre spillelisterne.

Spotify har opkøbt franske Niland, et startup der arbejder med kunstig intelligens. Det skriver Spotify i en blog på deres site.

“Niland har ændret reglerne for, hvordan kunstig intelligens kan optimere søgninger på og anbefaligner af musik såvel som startuppet deler Spotifys passion for at sikre, at det rette indhold når de rigtige brugere på det rigtige tidspunkt,” skriver Spotify:

“Det er et perfect fit for Spotifys team.”

Skal gøre Spotify endnu mere personlig

Hvad musikgiganten har betalt er endnu ikke offentliggjort, men det er ikke første gang, Spotify er på shoppetur mellem startups.

Så sent som i april opkøbte Spotify virksomheden Mediachain, og måndeden før britiske Sonalytic.

Læs også: Medier sætter spørgsmålstegn ved Spotifys forretningsmodel

Ifølge blogindlægget kommer Niland til at sidde med teamet i New York, hvor startuppet skal hjælpe Spotify med at innovere og forbedre virksomhedens personaliseringsteknologier.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY