Startup Central rejser millioninvestering: ”Flere skal have mulighed for at lykkes som iværksætter”

Startup Central rejser millioninvestering: ”Flere skal have mulighed for at lykkes som iværksætter”

Stifteren af Startup Central Anders Fogh (i midten) sammen med brødrene Anders og Martin Bjergegaard, som netop har investeret i Startup Central gennem fonden Bjergegaard & Co. Brødrene er begge erfarne iværksættere og investorer, som blandt andet står bag Godt Smil, Startupbootcamp og Rainmaking.

Med en millioninvestering i ryggen vil netværksplatformen Startup Central gøre det endnu nemmere for endnu flere at starte egen forretning.

Med en millioninvestering i ryggen vil netværksplatformen Startup Central gøre det endnu nemmere for endnu flere at starte egen forretning.

Startup Central har gjort det til sin mission at tilbyde nye iværksættere den perfekte startpakke: Med et abonnement på den digitale platform får medlemmerne adgang til blandt andet sparring fra erhvervscoaches, samarbejdsaftaler, professionelle værktøjer til forretningsudvikling og et unikt netværk.

Men Startup Central er også selv en iværksættervirksomhed, og nu har startuppet selv landet en milloninvestering fra fonden Bjergegaard & Co., der skal bruges på at vokse netværket.

”Startup Central kan ikke være mere tilfredse end vi er i dag. Vi har taget et stort step op, og jeg lover, det kun er begyndelsen. Vi vil gøre Danmark til et iværksætterland – flere skal simpelthen have mulighed for at få de bedste rammer for at lykkes med deres iværksætterrejse,” siger Anders Fogh, som er direktør og stifter af Startup Central.

Vækstraket på jysk

Med mere end 900 aktive virksomheder tilknyttet som medlemmer, er Startup Central i forvejen en forretning, der formår at tjene penge. Når startuppet så alligevel rejser penge, er det for at sende ekstra skub i væksten.

”Vi vil gerne gøre det større hurtigt, og der giver en kapitalindsprøjtning nogle nye muskler. Men bundlinjen skal selvfølgelig med op – vi forlader ikke de jyske dyder,” siger Anders Fogh med et grin.

Konkret vil Startup Central med investeringen fordoble antallet af medlemmer i 2022, så de kommer bredere og dybere ud i Danmark. Det skal blandt andet ske gennem yderligere udvikling af platformen, så iværksætterne får endnu mere for medlemskabet.

Udenlandsk potentiale i sigte

Investeringsfonden Bjergegaard & Co. Investerer kun i selskaber, der har en ambition om mindst at være 100 mio. kroner værd inden for 10 år. Og i Startup Central ser de dén digitale platform, som rammer bedst i forhold til at hjælpe iværksættere og skabe netværk i Danmark:

”Vi kan se, at der er et stort potentiale. Bare i Danmark kan man vokse rigtig meget. Dertil er der også et udenlandsk potentiale. Startup Central er allerede profitable, når vi kommer ind, så forventningen er klart at det er kapital til at vokse endnu hurtigere,” siger Anders Bjergegaard, som er den ene halvdel af Bjergegaard & Co.