Startup-event bygger bro mellem lokale startups og global kapital

@Adam

VC series er ikke kun en netværksmulighed, men en platform, hvor internationale venturekapitalfonde kommer til byen for “omvendt pitche” til de lokale startups og møde økosystemet.

VC series er ikke kun en netværksmulighed, men en platform, hvor internationale venturekapitalfonde kommer til byen for “omvendt pitche” til de lokale startups og møde økosystemet.

This post is also available in: English

Aarhus står over for en spændende tid, hvor byens iværksættermiljø stadig får mere international opmærksomhed, takket være initiativer som VC Series, der er drevet af Startup Aarhus i samarbejde med Founderment og Parabolic. 

“I Aarhus har vi for eksempel med vores VC Series-koncept oplevet en del interesse fra udenlandske Venture kapitalfonde. De vil gerne komme til byen og møde stiftere af startups og vores økosystem. Det sidste år har vi haft fonde som Atomico, Peak, Inreach, HSBC Innovation Banking og Speed Capital på besøg, og der er stor interesse for at blive skarpere på, hvad den næste generation af startups kommer med,” fortæller Lasse Chor, investeringschef i Startup Aarhus.

En eftermiddag med Crowberry Capital

Den kommende VC Series event, afholdes hos Founderment og byder på en særlig gæst – Crowberry Capital. Den islandske fond, har fokus på den nordiske tech-scene, og en klar interesse i Aarhus’ unikke position i tech-økosystemet. Jenny Ruth Hrafnsdottir, stifter og partner hos Crowberry Capital, siger følgende om byens potentiale:

“Vi har fulgt tech-økosystemet i Aarhus i et par år og bemærket, at byen producerer et forholdsmæssigt højt antal deep tech-virksomheder. Men deep tech når ingen vegne uden en stærk værdiproposition. Vi vurderer, at det danske økosystem er en frontløber i Norden, når det kommer til kommercialisering, og Aarhus kombinerer virkelig styrken af deep tech og en stærk kundeværdi. Desuden, med C som i Crowberry, vil vi bare investere i byen, der gav fødsel til programmeringssproget C++.”

Aarhus er et hub for innovation

Den stigende interesse fra udenlandske venture kapitalfonde bekræfter byens tiltagende opmærksomhed på den globale startup-scene. Det er et bevis på, at Aarhus har talent, når man formår at tiltrække store navne i verdenen af venturekapital.

Med events der bygger broer mellem lokale startups og international kapital, står Aarhus stærkt rustet til at fremme den næste generation af startups, der kan præge fremtidens teknologilandskab.

Programmet for VC Series

Eventet begynder kl. 15:00 med en velkomst fra Startup Aarhus og Founderment. Derefter præsenterer Crowberry sig selv og dykker ned i et emne, som de brænder for. Dagen giver også rum til Q&A, personlige møder og netværk, hvor man får muligheden for at forbinde med Crowberry og andre i økosystemet.

Du kan læse mere om eventet her: VC Series: Crowberry is coming to Aarhus Tickets, Tue, Mar 19, 2024 at 3:00 PM | Eventbrite

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY