You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Startupcommunity vil gøre det gratis at lave events for økosystemet

@Erik

Iværksættermiljøet Matrikel1 introducerer nye initiativer, der skal gøre det nemmere for aktører i økosystemet at møde hinanden på kryds og tværs.

Iværksættermiljøet Matrikel1 introducerer nye initiativer, der skal gøre det nemmere for aktører i økosystemet at møde hinanden på kryds og tværs.

Nu er der godt nyt til iværksættere og startups, der vil komme hinanden ved.

Startupfællesskabet Mesh Matrikel1 i indre København introducerer nemlig en åben scene, hvor unge vækstvirksomheder og andet relevant for det nordiske økosystem helt gratis kan bruge scene og tech-udstyr til præsentationer, meetups, pitch-sessions og meget mere.

Den nye ‘Community Stage’ ligger på hjørnet af Gl. Strand og Højbro plads, i en nyåbnet cafe og workspace, der er åben for alle.

Åbningen af scenen er et led i en ny indsats for at støtte endnu mere op om startupvækstlaget, og gøre det nemmere for både den erfarne iværksætter og de nye spillere på markedet at dele idéer, få feedback og møde potentielle samarbejdspartnere.

“Den nye ‘Community Stage’ er en central del af vores arbejde med at understøtte startupøkosystemet ved at gøre det nemt for iværksættere at teste deres idéer, samle de rigtige mennesker og skabe de uformelle møder, der skal til for at vækste deres virksomhed,” udtaler Frederik Ferbing, direktør af Matrikel1.

350.000 til events

Mesh Matrikel1 lancerer ligeledes et såkaldt Community Sponsorship-program – en dedikeret pulje på 350.000 kr. til at støtte events. Gennem dette program kan man ansøge om at få sponsoreret lokaler, catering, fotograf og kommunikationshjælp til både enkeltstående begivenheder, workshops og serier af events med op til 200 deltagere.

En af kriterierne for at modtage støtte er bl.a., at begivenheden skal have en positiv effekt på startupøkosystemet i Danmark.

“Vi har lanceret disse initiativer for at imødekomme behovet for støtte i det danske startupøkosystem. Vores mål er at skabe dynamiske og inspirerende miljøer, der fremmer netværk, samarbejde og innovation. Vi ser frem til at arbejde sammen med alle, der ønsker at bidrage med spændende indhold – både de etablerede og nye aktører,” afslutter Frederik Ferbing.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY