You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Websted Nimbi GameLab - Danmarks Institut for Spiludvikling

Som noget helt nyt har Danmark fået sit eget offentlige institut for spiludvikling. Vil du stå i spidsen for det og spille en afgørende rolle i, at branchens vækst og kulturbærende betydning løftes til ”next level”?

Nimbi GameLab – Danmarks Institut for Spiludvikling er en ny offentlig selvejende institution under Kulturministeriet. Formålet er klart: Yde tilskud til udvikling, produktion og formidling af danske digitale spil samt understøtte bedre rammevilkår for den danske spilbranche gennem eksportfremstød, talentudvikling, promovering, dataindsamling og analyser mm. Hvis du har kendskab til spiludvikling, så ved du, at det hverken er en kedelig opgave eller branche – og at vi allerede har en lang række innovative, danske aktører, hvis spil bliver spillet af millioner verden over på daglig basis.

Som leder af en helt ny institution har du en unik mulighed for at sætte retningen for både instituttet, branchen og din egen hverdag. Vi stoler på, at du med dine strategiske evner og erfaring finder den bedste rute til at understøtte branchens vækst og kulturpolitiske betydning som led i arbejdet med instituttets etablering og visioner. Instituttet har ikke brug for en Camper, men en N1.

Om jobbet

Helt konkret vil du som direktør få det daglige ansvar for at lede Nimbi GameLab – Danmarks Institut for Spiludvikling i overensstemmelse med instituttets vedtægter og bestyrelsens beslutninger. Du bliver økonomisk og administrativt ansvarlig, og sammen med bestyrelseslederen er du instituttets talsperson over for offentligheden og relevante målgrupper. Derudover vil du i tæt samarbejde med bestyrelsen skulle etablere instituttet, der lægger ud med ca. fem medarbejdere, som du får personaleansvaret for. Du vil referere til bestyrelsen, som du kan læse mere om på www.kum.dk

Vi forestiller os, du har:

  • Kendskab, interesse og erfaring for spiludvikling og spilbranchen – som både kultur- og erhvervsområde
  • Forståelse for økonomi og administration og interesse i at stå i spidsen for etablering af en ny offentlig selvejende institution
  • Ledelseserfaring (gerne fra staten, interesseorganisation eller lignende) og en resultatorienteret og involverende ledelsesstil
  • Gode samarbejdsevner, stærke kommunikative evner og interesse for at indgå som central aktør i forskelligartede processer med mange interessenter
  • Erfaring i at tiltrække midler og søge fonde mm.
    En relevant kandidatuddannelse

Vi tilbyder:

En helt unik mulighed for at spille en nøglerolle i og sætte retningen for en kulturbærende og vækstende branche, et helt nyt institut og din egen hverdag.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelsen er som chefkonsulent med personaleledelse svarende til principperne for akademikere i staten i overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes centralorganisation. Ansættelsen sker på åremålsvilkår, hvor der ud over grundløn kommer et åremålstillæg og mulighed for forhandling af et individuelt tillæg.

Ansættelsesområdet er Nimbi GameLab – Danmarks Institut for Spiludvikling og arbejdsstedet er i København. Forventet tiltrædelse den 1. august 2024 eller snarest derefter.

Information og ansøgning

Du kan læse mere om Nimbi GameLab – Danmarks Institut for Spiludvikling på www.kum.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesleder Kasper Kruse på tlf. 8755 4902 eller mail kkru@via.dk. Ved spørgsmål relateret til HR-forhold er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Karen Tølbøll på tlf. 2494 9082  eller mail kkjt@kum.dk fra HR i Kulturministeriets departement.

Ansøgning sendes via Kulturministeriets elektroniske ansøgningsmodul på www.kum.dk/job senest torsdag den 13. juni kl. 12:00.

Du bedes vedhæfte CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag. Vi forventer at holde første samtaler tirsdag den 18. juni og onsdag den 19. juni 2024. Der vil inden anden samtale være test i uge 25 i forbindelse med ansættelsesforløbet.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

To apply for this job please visit candidate.hr-manager.net.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.