You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Websted TechSavvy.media

Klogere på fremtiden - idag

Vi søger en Medie Konsulent, der vil være med til at skalere Danmarks største startup-medie. Du vil blive en del af et kommercielt team, der har ansvaret for at vækste vores portefølje af loyale kunder, være med til at udvikle nye kommercielle initiativer og ultimativt bygge fundamentet for Danmarks største startup mediehus.

Din rolle:

Som Medie Konsulent har du ansvaret for at opsøge og tiltrække nye kunder i samarbejde med resten af teamet. Vi har allerede en række produkter på hylden og et portefølje af trofaste kunder.

Dine Ansvarsområder:

  • Opsøgende salg til nye kunder. Salget vil typisk være koblet på et redaktionelt projekt og derfor have en klar retning.
  • Udvikling af nye, kommercielle initiativer i samspil med kunderne og resten af teamet. Vi har allerede en række produkter, som alle har kunder, men vi forventer, at vi med din ekspertise kan udvikle nye.
  • Udvikling af den kommercielle platform. Vi tilføjer hele tiden nye forretningsben til huset, og ønsker i høj grad at bruge din ekspertise til at forme den kommercielle platform.

Om dig:

Du har salgserfaring, og du kender måske allerede til mediebranchen og startupmiljøet. Kendskabet er dog ikke et krav – hvis bare du er nysgerrig på området, så klæder vi dig på.

Du er klar på at tage en aktiv del i rejsen for at skabe et hurtigtvoksende mediehus, der tør tænke nyt og insisterer på at påvirke startupmiljøet og ultimativt samfundet gennem stærke, journalistiske formater. Derfor har du også en sund portion iværksætterånd og tør arbejde selvstændigt med udfordringerne.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med det eksisterende salgsteam såvel som redaktionen, og i samarbejde med det eksisterende team sætte den kommercielle retning.

Arbejdstid og ansøgning:

Vi er i hastig udvikling lige nu, og søger derfor en fuldtidsmedarbejder med start i august eller september.

Vi har kontor i København.

Lyder det som noget for dig, eller har du blot lyst til at høre nærmere? Send dit CV + ansøgning, og så tager vi en snak om, hvordan du kan passe bedst ind i rollen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

For mere information eller spørgsmål kontakt os venligst på rt@techsavvy.media eller telefonnummer 26808461

Om Techsavvy

TechSavvy er et nyt, ungt medie specialiseret i techstartups og innovation. Vi skriver om de løsninger, der former fremtidens samfund, og de personer der står bag. Vi skriver kort sagt for at gøre vores læsere klogere på fremtiden i dag.

Vi har lige nu brug for de rigtige personer til at hjælpe os med at skalere vores målgruppe, engagere vores publikum og sprede ordet om økosystemet af startups, scaleups, investorer og virksomheder, der er med til at forme fremtidens løsninger.

For at ansøge til dette job send dine informationer til rt@techsavvy.media

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.