Styrk firmaets IT-sikkerhed med cyberpilot.io

@Redaktionen

Dette indhold er sponsoreret.

Markedet bliver mere og mere internationalt, og internettet spiller en stor rolle her. Uden internettet var det meget sværere at nå ud til nye kunder, både i hjemlandet, men især i andre lande. Det er denne appel, der har gjort e-handel så populært, men det giver også nye sikkerhedsrisici for dit firma. Hackere og phishere har mulighed for at gøre stor skade på din virksomhed, hvis ikke du er forberedt.

Personfølsomme oplysninger og forretningshemmeligheder

Som virksomhed, og især som forretning, kommer du i besiddelse af personfølsomme oplysninger, når du arbejder med kunder, og har du særlig succes, kan det skyldes en særlig forretningshemmelighed, som du ikke vil have, at konkurrenterne finder ud af. Derfor er det vigtigt at have IT-sikkerheden i top, især hvis firmaet er meget netbaseret. Det kan virke som en uoverskuelig opgave, især hvis du ikke selv er stærk i IT, men der er hjælp at hente hos for eksempel cyberpilot.io. De arbejder for at gøre IT-sikkerheden så nem og effektiv som muligt, så selv virksomheder, der ikke har et budget til at arbejde med IT-sikkerhed, kan være bedre garderet over for sikkerhedsbrud.

Awareness-træning af medarbejderne

En af de centrale ting, cyberpilot.io gør for at hjælpe med IT-sikkerheden, er awareness-træning af medarbejderne. Det er nemlig her, at de fleste sikkerhedsbrud i en virksomhed sker (cyberpilot.io skriver selv, at det sker 9 ud af 10 gange), så det er centralt i sikkerhedsarbejdet at gøre medarbejderne opmærksomme på, hvad der kan føre til sikkerhedsbrud. Cyberpilot.io har organiseret awareness-træningen på en e-læringsplatform, hvor medarbejderne kan tilgå både kurser og dokumentation, der dækker centrale emner som GDPR og IT-sikkerhed. Med alle medarbejderne opmærksomme på IT-sikkerheden, kan du dermed undgå langt størstedelen af kommende sikkerhedsbrud.

Phishing træning

Cyberpilot.io definerer phishing som den største sikkerhedsrisiko, når det kommer til din virksomheds IT-sikkerhed. Phishing kan nemlig nemt lokke personfølsomme oplysninger ud af medarbejderne, så phisheren har mulighed for at tilgå jeres IT-systemer, og på den måde manipulere eller afpresse firmaet. Det koster hvert år mange penge for virksomheder. Derfor tilbyder cyberpilot.io en specialiseret phising træning af dine medarbejdere, hvor de simulerer en specialdesignet phishing-situation til din virksomhed, så det kan gøre medarbejderne mere opmærksomme på sådanne mails i fremtiden. På den måde kan dine medarbejdere lave de klassiske fejl, når det kommer til phishing, uden at udgøre en sikkerhedsrisiko for virksomheden, så de kan være bedre rustet, hvis en rigtig phishing-mail lander i deres indbakke.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY