Talenthub lander stor millioninvestering til at forbedre rekrutteringsoplevelsen globalt

Teamet bag Talenthub.
Der var kamp om Talenthubs opmærksomhed, da den danske techvirksomhed i november startede med at fundraise. Nu har Talenthub, en platform der hjælper virksomheder med at skabe gode rekrutteringsforløb, sikret en investering på 30 mio. kroner. Investeringen skal især bruges på international vækst.

Da Talenthub i november sidste år begyndte processen med at rejse investeringer, var der stor interesse for virksomheden. Talenthubs CEO og stifter, Daniel Birkholm, fortæller, at han over halvanden måned mødtes med 50 potentielle investorer. 

“I sidste ende handlede det om at gå med de investorer, som føltes rigtige. Da vi havde god kemi med Seed Capital fra start, var det dem, vi valgte at gå med som lead investorer,” siger Daniel Birkholm, som beskriver processen som både sjov og udfordrende. 

“Man skal jo passe sin virksomhed samtidig med, at man møder en masse nye mennesker, som konstant analyserer din forretning,” uddyber Daniel Birkholm. 

Vækstfonden er også blandt Talenthubs investorer, og investeringen landede på i alt 30 mio. kroner. 

Vil forbedre rekrutteringen

Talenthub blev grundlagt i 2017 på en ambition om at gøre rekrutteringsoplevelsen bedre for kandidaterne. Og det bliver vigtigere og vigtigere, da kampen om de bedste medarbejdere er hård og kandidaterne forventer mere af virksomhederne. 

“Vi går en fremtid i møde, hvor rekruttering i højere grad kommer til at være på kandidaternes præmisser. Virksomheder bliver derfor nødt til at have en mere kandidatfokuseret tilgang til rekruttering, hvor man designer rekrutteringsforløbet med afsæt i kandidaternes præferencer,” siger Daniel Birkholm. 

Talenthubs platform gør det muligt for virksomheder at indhente anonym feedback fra ansøgerne undervejs i et rekrutteringsforløb og omsætte denne viden til anbefalinger, der bidrager effektivt til virksomhedernes rekruttering af de rigtige medarbejdere samt styrker virksomhedernes brand og omdømme efter rekrutteringsforløbets afslutning.

Flere kunder og bedre platform

Investeringen på 30 mio. kroner skal til dels bruges på at udvikle Talenthubs platform yderligere, og til dels på mere marketing og salg. 

“Vi arbejder løbende på at forbedre vores platform, så vi kan forberede kandidaterne bedst muligt på, hvad de skal igennem under rekrutteringsforløbet. Og så skal der mere kul under kedlerne. Vi skal have flere kunder, og derfor skruer vi op for marketing og salg.” siger Daniel Birkholm. 

Det er særligt i USA, Talenthub gerne vil styrke deres position. Det skyldes både, at Talenthubs produkt passer godt til det amerikanske marked, men også at der er tre-fire gange så mange kunder der sammenlignet med Europa. 

Med investeringen skal Talenthub nu også på udkig efter flere dygtige profiler indenfor salg, marketing og produkt.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY