Det er ikke lang tid siden danskerne fik adgang til deres årsopgørelse, og det har Tax Helper i den grad kunne mærke. Virksomhedens omsætning er vokset med 200 procent for fjerde måned i træk. Nu modtager virksomhed en investering fra Vækstfonden. 

Den sidste måneds tid har Tax Helper rapporteret fradrag for 2,8 mio. kroner på vegne af deres brugere. Danskerne modtog nemlig deres årsopgørelse for 2020 for en måned siden, og for mange er der penge at hente på fradrag.

Offentliggørelsen af årsopgørelsen har skabt en stor stigning i Tax Helpers omsætning, som de sidste fire måneder er vokset med 200 procent.

”Vi har været i gang i et års tid og oplever at der er mange der er interesserede i at få hjælp til at indberette fradrag, men vi havde ikke regnet med at vi så hurtigt kunne hjælpe danskerne med at få millioner i oversete fradrag. Vi ser endda flere tilfælde, hvor folk får så meget som 74.000 kr. i oversete fradrag for 2020,” siger Aske Buemann, adm. direktør og medstifter af Tax Helper.

I øjeblikket får Tax Helper 2.000 nye brugere ugentligt, mens platformen har 25.000 aktive kunder. En gennemsnitlig Tax Helper-bruger finder 10.400 kroner i fradrag, som brugeren har til gode hos skat.

Investering fra Vækstfonden

En anden god nyheds fra Tax Helpers andedam er en millioninvestering fra Vækstfonden. Investeringen skal bruges på markedsføring og andre aktiviteter, som skal øge kendskabet til platformen.

“Vi kan se at vi skaber en meget reel værdi for vores kunder, og at de er rigtig glade for vores service. Så nu handler det for os om at komme bredt ud til danskerne og gøre opmærksom på de store beløb, man potentielt går glip af hvert år”, siger Aske Buemann, og fortsætter:

“Vi er enormt beæret over at få Vækstfonden med ombord på rejsen. De er en erfaren spiller i det danske startup økosystem og ved hvad det kræver at nå til næste niveau. Vi er glade for at de ser et ligeså stort potentiale i at hjælpe folk med skat, som vi gør.”

Tax Helper hjælper med at finde fradrag mod 10 procent af “gevinsten.”