You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Tech & Retail: Læs vores nye magasin om retailbranchens fremtid her!

@Redaktionen
Kampen om forbrugernes gunst kæmpes i dag med teknologi, data og troværdighed som våben. Fremtiden har gjort sit indtog, men hvilke muligheder, begrænsninger og udfordringer bringer det med sig? Det kigger vi nærmere på i vores nyeste magasin: Tech & Retail.

Retailbranchen er i opbrud. Nye teknologier gør indtog og opløser grænsen mellem det fysiske og det virtuelle. Hybride forretningsmodeller vinder frem, for kampen skal kæmpes der, hvor kunderne er – uanset kanalen.

Samtidig har giganter som Amazon og Alibaba i årevis været en varm kartoffel for danske e-købmænd. Og selvom den globale handelsplads er en udfordring, er det også en gigantisk mulighed.

I Tech & Retail sætter vi fokus på de tendenser og teknologier, der kommer til at forme retailbranchen fremover. Vi zoomer ind på branchens aktuelle udfordringer, nye teknologiske muligheder og giver ikke mindst spirende startupøkosystem.

Magasinet er udarbejdet og udgivet i samarbejde med Dansk Erhverv.

Du kan læse hele Tech & Retail herunder.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY