Situationen har tvunget Danmarks største startup-konference ‘TechBBQ’ til at udskyde grillfesten til 2021. Men der kommer dog en digital version allerede i september: TechBBQ Digital.

Siden starten i 2013 har det været TechBBQ’s mission at samle iværksættere om grillen. I takt med at startup-konferencen er vokset, er ambitionen vokset med, så i dag er det ikke bare de lokale iværksættere – men startup-økosystemet fra hele Norden, der skal samles til TechBBQ.

Men i år har Corona sat en effektiv stopper for den store grillfest i Øksnehallen.

“Helbred og sikkerhed for TechBBQ’s team, startups, partnere og deltagere er vores førsteprioritet, og som sådan forstår vi, at det på nuværende tidspunkt ikke er ansvarligt at afholde et live event med 8000+ deltagere. Derfor har vi besluttet at rykke vores årlige summit til 2021,” skriver TechBBQ i en pressemeddelese, og henviser til sin FAQ.

Digitalt plaster på såret

Selvom TechBBQ i år må aflyse, er der dog ikke kun dårlige nyheder fra festivalen. For mens det store, fysiske møde er udskudt til 2021, har TechBBQ besluttet af afholde en digital konference – med navnet TechBBQ Digital – den 17. og 18. september.

“TechBBQ er et fantastisk event af og for vores community. Det ville være en bjørnetjeneste for det community at udskyde vores fysiske event uden at have noget at tilbyde i stedet – derfor er jeg så stolt af TechBBQ-teamet, som har tilpasset sig til situationen og stablet TechBBQ Digital på benene,” siger Sam Eshrati, COO i TechBBQ.

Billetsalg og program til det nye, digitale event vil blive offentliggjort i begyndelsen af august.