TechBBQ

TechBBQ indtager Øksnehallen og udvider programmet

@simone

Danmarks største iværksætterevent har netop offentliggjort årets venue og ikke bare datoen for årets summit, men datoerne. TechBBQ udvider nemlig programmet med en hel dag.

Sidste år boblede Operaen over af innovative tech-typer, iværksættere og investorer til TechBBQ. Nu har Danmarks største iværksætterevent offentliggjort ikke bare én dato, men to datoer for årets summit.

TechBBQ udvider nemlig programmet med en hel dag og indtager i år Øksnehallen den 5. og 6. september.

“Vi er glade for at kunne afsløre, at TechBBQ i år vil blive afholdt i Øksnehallen. Det betyder, at vi kan have dobbelt så mange gæster, som vi havde sidste år, og dermed skabe et endnu større forum for erfaringsudveksling, der samtidig kan være med til at sætte Danmark på verdenskortet,” siger Avnit Singh, CxO i TechBBQ.

International efterspørgsel

Udvidelsen kommer som følge af en stor efterspørgsel fra de internationale gæster, fortæller Avnit Singh. Sidste år var der mere end 39 forskellige nationaliteter repræsenteret ved TechBBQ, og i år håber de på at kunne tiltrække endnu flere.

“Vi har forsøgt at tilpasse programmet mere mod det internationale iværksættermiljø. Vi håber at kunne tiltrække mellem 50 og 60 nationaliteter i år,” siger Avnit Singh.

TechBBQ blev første gang afholdt i 2013 og er vokset stødt siden. Sidste år kunne besøgende i Operaen også besøge Rainmaking Summit, som blev afholdt på Takkelloftet sideløbende med TechBBQ. Den konstellation, åbner Avnit Singh også op for, kan være mulig i år.

“Idéen er jo at ramme så mange som muligt, så det ikke kun henvender sig til hardcore SaaS-platforme for eksempel. Vi søger en bredere målgruppe, og vi har haft et rigtig godt samarbejde med Rainmaking, som er stærk på corporates. Vi håber, vi kan få lavet noget lignende igen, hvor man kan gå fra det ene til det andet og næsten ikke nå at se det hele, fordi der er så meget fedt indhold,” siger Avnit Singh.

Noget for enhver smag

TechBBQ vil i år favne de samme teamer, som sidste år; AI, investors corner, startup services corner, life science og healthtech, buildtech, hackathon, Nordicmade og Slush. Men teamet bag TechBBQ arbejder også hårdt på at introducere nogle nye off-stage tiltag, som Avnit Singh dog ikke kan løfte sløret for endnu.

“Jeg kan kun sige, at det bliver vildere og større i år,” siger han.

Følg med på Facebook, som talere og teamer bliver afsløret frem mod september.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY