TechBBQ – meget mere end en tech-konference

@Redaktionen

En central del af TechBBQ er at få startups og scaleups til at møde potentielle investorer, talenter og virksomheder for at drive virksomheder mod vækst og succes.

En central del af TechBBQ er at få startups og scaleups til at møde potentielle investorer, talenter og virksomheder for at drive virksomheder mod vækst og succes.

This post is also available in: English

Af Martina Popadakova, PR- og programleder for TechBBQ

I over et årti har TechBBQ udviklet sig til en unik platform inden for iværksætteri og innovation, drevet af dynamiske og dedikerede interessenter. Kernen i TechBBQ’s mission er ambitionen om at løse udfordringer, herunder adgang til talent og kapital.

Det centrale i TechBBQ’s indsats er at matche startups og scaleups med potentielle investorer, talenter og virksomheder for at drive disse nye virksomheder mod vækst og succes. Det to dage lange topmøde samler interessenter for at netværke, diskutere relevante emner og på en engagerende måde udnytte alles potentiale og løfte tech-, innovations- og startup-økosystemet i Danmark og Norden.

Udvidelse af mulighederne efter topmødet

Med en vision om at være mere end et topmøde udvider TechBBQ løbende initiativer, der støtter startup-økosystemernes vækst. I løbet af året leder TechBBQ-teamet projekter, der er drevet af specifikke fonde og statslige organer.’

<em>Martina Popadakova PR og programleder for TechBBQ<em>

Vores projekt “Hero Academy” er et fuldt finansieret dynamisk træningsprogram for iværksættere støttet af Københavns Kommune. Programmet er specifikt designet til iværksættere i den tidlige fase og imødekommer behovene hos seed- og pre-seed-startups. Der tilbydes en række ressourcer til videreudvikling af stiftere, såsom unik sparring, matchmaking og mentoring ledet af Michael Wiatr, General Partner hos Antler, Victor Riparbelli, medstifter af Synthesia og Christian Bach, medstifter af Netlify.

Projektet “Life Science without Borders” er finansieret af Novo Nordisk Fonden og støttet af partnere som Symbion, BioInnovation Institute, DTU Science Park, Danish Life Science Cluster og andre. Projektet er dedikeret til at nedbryde barrierer og udvide horisonterne for Life Science-startups. Kernen i det hele er at fremme iværksætteri i Life Science-industrien gennem samarbejde, støtte og global networking.

Samarbejde med det lokale økosystem

Vi sikrer også, at TechBBQ engagerer sig med lokale aktører i år. Vi kickstartede et meget vellykket pilotprojekt kaldet “TalkBBQ on Tour” i samarbejde med Beyond Beta. Formålet med turen var at støtte stiftere i hele Danmark ved at tilbyde en platform, hvor man kan lære, diskutere relevante lokale stifterudfordringer, dele succesfulde rejser og netværke i et afslappet set-up med nye og velkendte ansigter fra det danske startup-miljø.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY