You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

techbubbles, spektral, Unity, Unity Technologies, goodie box, worksome, Brickshare, urbanwinbox,

TechBubbles #8: Hvem skal hædres med champagne denne gang?

@mathias

Startup-livet er hårdt og ubarmhjertigt. Man skal derfor rose når man kan, og derfor kan I stemme på hvem der skal have en flaske champagne for et godt stykke arbejde.

Der er lang vej fra idé til kørende virksomhed, og det er ikke lige sjovt altid. Som en anden Sankt Bernhardshund med en rom-flaske sat fast i halsbåndet kommer vi derfor og giver dét startup, der har klaret sig bedst i marts måned et velfortjent skud alkohol. Det er så bare lige champagne i stedet for rom, men det vigtigste er som bekendt procenterne. Hele redningsaktionen sker i samarbejde med VivinoPostNord og Danske Bank. Men lad os komme til de nominerede, som I kan stemme på indtil torsdag den 20. April. Afstemningen kan du finde under beskrivelserne af de nominerede, og der kan du også give en begrundelse for din stemme.

SingularityU

Den store, amerikanske tech-tænketank Singularity University offentliggjorde i begyndelsen af marts, at de åbner en højteknologisk borg i København, under navnet SingularityU Denmark. Det er det første store center uden for Silicon Valley i USA, hvor firmaet ellers har til huse. Nu kan danske erhvervsfolk tage turen til Nørrebro og slippe for jetlag, når de vil lære om, hvad fremtiden bringer inden for tech.

Conferize

Eventstartuppet Conferize fik i løbet af måneden lukket en større millioninvestering. Virksomheden, som er det største sociale netværk for professionelle events og konferencer, har fået 16,2 millioner kroner af Allan Søgaard Larsen, medejer af Falck og tidligere koncernchef i samme virksomhed, og tidligere Oticon-direktør Lars Kolind. Investeringen skal hjælpe til med at få firmaet til udlandet.

Nordic.ai

Den 7. Marts blev Nordic.Ai-konferencen afholdt i spillestedet Vega i København. Her fortalte blandt andet Hampus Jakobsson, Azeem Azhar og Michael Green om fremtiden indenfor kunstig intelligens til en-dagskonferencen. Nordic.AI er en nonprofitorganistation.

Nordic Made

Nordic Made har tidligere været et samarbejde, der har haft fokus på at de nordiske startups skal snakke bedre sammen og lære af hindanen. Det er var dog blot et løst samarbejde, men nu er det blevet formaliseret med en bestyrelse og repræsentanter for de nordiske lande. Forhåbentligt kan det gøre det nemmere at sælge Norden som et startup-paradis. Håbet er, at det vil gøre det nemmere at sælge hele Nordens startup-historie end de enkelte landes – og dermed tiltrække investorer.

AnyWare Solutions

I vinter modtog Anyware Solutions 1,7 milloner kroner i støtte fra Markedsmodningsfonden. Penge øremærket til at forny forsikringsbranchen med deres smarte lampesokkel. Støtten blev tilkendegivet med Tryg som partner, som er med til at teste løsningen, og derfor har AnyWare Solutions virkelig slået sit eget navn fast, som en seriøs spiller indenfor dansk smart-teknologi.

Boatflex

Med Boatflex kan man leje sig til en båd, og deres mission er klar: De vil sende flere danskere på sejlerferie. Til den mission har startuppet tiltrukket sig investering i form af fem millioner kroner fra Seed Capital og to unanvgivne business angels, som vil hjælpe med at få flere danskere ud i det maritime.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY