You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

techbubbles, spektral, Unity, Unity Technologies, goodie box, worksome, Brickshare, urbanwinbox,

TechBubbles #9: Hvem skal have en flaske champagne?

@mathias

Fintech-virksomheder dominerer denne måneds TechBubbles, og du kan være med til at bestemme, hvem der skal have en flaske bobler for et godt stykke arbejde.

Startup-livet er hårdt og bøvlet, og det kan varme at få et godt glas bobler efter endnu en hård uge. Derfor uddeler vi en flaske champagne til de virksomheder, der i den seneste tid har gjort det ekstra godt. Boblerne uddeler vi i samarbejde med VivinoPostNord og The Hub.

Sidste måneds vinder var AnyWare Solutions, som vi tog ud til med champagne og snakkede lidt om IoT og deling af data.

Læs lidt om de nye nominerede, og stem nedenfor.

Playdead

Playdead er Danmarks måske mest indflydelsesrige spil-studie. I hvert fald hvis man se på global opmærksomhed. Studiet står bag spillene “Limbo” og senest “Inside”, som begge har vundet flere internationale priser, blandt andet fra BAFTA. I april vandt de flere priser ved Spilprisen 2017, blandt andet hovedprisen for Årets Spil.

Læs mere om Spilprisen 2017 og Playdead

Hufsy

Hufsy tilbyder en intelligent bank-platform målrettet startups og små virksomheder. I appen kan brugerne blandt andet tjekke deres konto, bevægelser, ordne betalinger og fakturaer og tjekke regnskab. De har lige fået deres første bankpartner i Tyskland, hvilket var et af virksomhedernes store mål.

Læs mere om Hufsy’s investering

Lunar Way

Lunar Way er endnu et fintech-selskab på listen. I stedet for at regne i renter og gebyrer kan Lunar Ways kunder for 79 kroner om måneden få en kassekredit på 10.000 kroner, og kunderne kan melde sig til og fra, som de har behov for. De har lige opjusteret deres seed runde fra december 2016 med 35 millioner kroner.

Læs mere om Lunar Way her

tiimo

tiimo er en app til smartwatches, der er bygget til børn med indlæringsbehov, og hjælper dem med at få struktur på hverdagen med små remindere og notifikationer om, hvad de skal. I vinter vandt de en tur til Silicon Valley, og nu har de vundet Borgerprisen ved årets CareWare i Aarhus.

Læs mere om tiimo her

Clearhaus

Der har sneget sig et tredje fintech-selskab med på listen. Clearhaus er et firma, der er i direkte konkurrence med Nets om at servicere webshopejere ved håndtering af kortbetalinger. De har ramt det første millionoverskud og regner med at lande på et driftsoverskud på 15-30 millioner i år.

Traede

Og vi nupper lige endnu et fintech-selskab, nu vi er i gang. Traede vil hjælpe mindre tøjfirmaer med at sælge og eksportere deres varer, hvilket ellers er bøvlet for små virksomheder. De har lige fået en millioninvestering i deres platform.

Læs mere om Traede her

Afstemningen:

TechBubbles #9 – Hvem skal have champagnen?

Playdead
Hufsy
Lunar Way
tiimo
Clearhaus
Traede

survey maker

Vinderen findes onsdag den 17. maj, hvorefter TechSavvy kontakter den heldige til et interview og overrækkelsen af champagnen.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY