Drømmen med det nye format ’TechCommunity’ er at give plads til stemmer og holdninger direkte fra økosystemet såvel som vidensdeling direkte fra kloge hoveder i miljøet. Vi håber, du vil læse med!

Vi vil gøre en forskel for det danske startup-miljø. Det har været missionen med TechSavvy.media fra dag ét, og det er stadig den ild, der hver dag skubber mediet frem.

Nyheder og baggrundsartikler fra startupland har hele tiden været kernen i det, vi gør, så flere kan få øjnene op for alle de fantastiske historier og løsninger fra danske startups. Og det vil vi fortsætte med ved at give dig det seneste nye fra miljøet i samspil med længere og dybe artikler, som gør dig klogere på de seneste trends, nyeste teknologier og mest spændende forretningsmodeller.

Men vi synes længe, at vi har manglet noget. Et sted, hvor gode mennesker med erfaring og forstand på startups og innovation kan komme til orde. Et sted hvor der mere blive delt holdninger og viden i et mere en-til-en-agtigt format – direkte fra de klogeste hoveder til dig.

Derfor er det også med lige dele glæde og spænding, vi nu kan løfte sløret for TechCommunity, som skal være netop dét: Et talerør stillet til rådighed for en række udvalgte meningsdannere og eksperter på forskellige områder.

Du finder TechCommunity-sektionen i menuen øverst på sitet – eller lige nu:

TechCommunity

Din mening er vigtig

Foruden “Techsavvy om Techsavvy”, hvor vi kommer til at dele mere ud af, hvad der sker bag linjerne, ligger det første indlæg allerede klar fra Simon Kaczmarek; et indlæg om talent, som Simon har kæmpe erfaring med og viden om. Indlægget kan læses lige her.

De næste indlæg vil følge den kommende uge – og vi har inviteret eksperter og meningsdannere ind på en bred vifte af emner, så der forhåbentlig er noget for alle.

Vi er dog samtidig meget bevidst omkring, at vi kun lige er begyndt. Den næste tid skal vi finde ud af, hvordan vi giver bidragsyderne de allerbedste forudsætninger for at levere deres budskab – og ikke mindst hvad du kære læser, er mest interesseret i at høre mere om.

Har du feedback eller gode ideer til formatet – eller ønsker du at komme i betragtning som fast, commited bidragsyder på sitet? Så tøv ikke med at række ud på editorial@techsavvy.media (skriv ”TechCommunity” i starten af emnefeltet).