Annoncørbetalt indhold af Bgh.dk

I dag er træning ikke bare træning, som skal udføres. Det skal trackes, og vi skal helst kunne følge vores udvikling, så vi ved, hvornår vi har forbedret os. Derfor hitter teknologi i mange former i træningslokalerne og på vejene. Mange løbere har et fitnessur fast installeret på håndleddet, og det samme har dem, der træner og for eksempel bruger en romaskine i det lokale træningscenter. Teknologi kan gøre rigtig meget godt for os i træningslokalet, så længe vi hver især husker på, at det trods alt ikke altid er det vigtigste ved træningen. 

Følg din udvikling til punkt og prikke 

Med teknologi har du mulighed for at følge din udvikling i din træning til punkt og prikke. Du kan følge din udholdenhed og forbrænding, og det kan give dig rigtig meget motivation for at fortsætte den gode stime, du er inde i. Der findes næsten ikke det, du ikke kan tracke og følge med den nyeste teknologi. Det kan være rigtig smart for dig selv, at finde nogle bestemte parametre, som du gerne vil tracke og holde øje med. Hvis ikke du gør det, kan det hurtigt blive mange ting, du skal følge med i. Det skal du selv gøre op med dig selv, hvad der er nemmest og bedst for dig. Ved at sammenligne dine data kan du hele tiden se, om du udvikler dig, og hvor hurtigt du gør det. 

Hold din motivation med teknologi 

Teknologi kan ikke blot bruges til at følge din udvikling med. Det er også rigtig godt til at holde din motivation på, og holde dig selv oppe på, at du skal træne et bestemt antal dage i ugen for eksempel. Med teknologi som for eksempel et fitnessur kan du nemt se, hvis din træning går i stå, og så kan du ikke holde de flotte tal, som du før har kunne. Det kan give øget motivation for at fortsætte din træning, så du fortsat kan følge med i din udvikling. Du kan også gøre det, at du sætter dig nogle mål, som du vil tracke, om du når inden for den tid, du har sat af. Hvis ikke du gør det, vil det være meget sort på hvidt, og det kan føre til skuffelse og dårlig samvittighed. Du kan bruge teknologi i forbindelse med træning til at motivere dig selv til at blive ved og til at blive endnu bedre, end du er i forvejen. 

Sæt realistiske mål 

Teknologi og træning i en kombination giver dig mange muligheder, og det giver dig blandt andet mulighed for at sætte en hel masse mål for din træning. Her skal du dog være realistisk. Teknologi gør det muligt for dig at sætte mål, som måske endda også er urealistiske for dig. Det er altså dit job at sætte realistiske mål, du har mulighed for at nå. Det er ikke altid noget, som teknologien kan gøre for dig. I nogle tilfælde er det dog, da blandt andet mange fitnessure har foreslåede mål, som du kan vælge at arbejde hen imod.