You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Tekstilservice investerer millioner i onlinevaskeri

@simone

Textilservicen Berendsen bliver nu den næststørste aktionær i onlinevaskeriet Washa efter at have investeret for anden gang. I 2017 forventer startuppet at fordoble antallet af kunder.

*Denne artikel er første gang udgivet på Trendsonline.dk den 10 januar 2017*

Der er gang i vaskemaskinerne hos det online vaskeri Washa. Startuppet har fået en ny investering af servicevirksomheden Berendsen Textil Service, som tidligere har investeret halvanden million i Washa.

”Vi er meget tilfredse med og stolte over Berendsens investering. Vi ser det som en blåstempling fra en så stor og erfaren aktør. I løbet af det sidste år har vi vist, hvor langt vi kan nå med en kapitalindsprøjtning på 1,5 milloner kroner, så vi glæder os til at vise, hvad vi kan gøre med en investering af denne størrelse,” siger medstifter Karim Ben M’Barek i pressemeddelelsen.

Siden stifterne, Karim Ben M’Barek, Max Børglum Stripp og Jannick Christensen, i 2014 startede ud, har de vasket 400 tons tøj for 40.000 aktive kunder, og flere virksomheder, heriblandt Danske Bank og Microsoft, som nu også får leveret rene skjorter af Washa. Onlinevaskeriet er vokset til over 20 ansatte og har en månedlig omsætning på én million kroner, oplyser Washa i en pressemeddelelse.

Investor bliver næststørste aktionær

Denne gang lyder investeringen på omkring tre millioner kroner, skriver Finans. Dermed bliver Berendsen den næststørste aktionær i virksomheder og får en mere aktiv position.

”Berendsen kommer til at blive en mere vital del af Washa med større ejerskab og en mere aktiv position. Med vores digitale fokus og Berendsens branchekendskab, kombinerer vi det bedste fra to verdener,” siger Karim Ben M’Barek.

Læs også:

I Berendsen er de glade for den nye aftale og ser frem til at blive en langt større del af virksomheden.

”Siden vores første investering har de formået at levere gode resultater. De har løftet deres forretning og generelt vist gode takter. Vi ser frem til at blive en endnu større del af Washas rejse,” siger Torben Gelineck, divisionsdirektør i Berendsen i pressemeddelelsen.

Vil fordoble omsætningen i 2017

I 2016 implementerede Washa et nyt logistiksystem, og med de nye ressourcer satser virksomheden på at kunne arbejde videre med udviklingen i forretningen og udvidelse af teamet.

”Vi er slet ikke færdige med at udvikle Washa og branchen i en mere digital retning, som jo i den grad efterspørges af forbrugerne. Det skal vi lægge mange kræfter i, og det kræver flere hænder. Det bliver nu muligt med denne investering, ” siger Karim Ben M’Barek, som til Finans afslører håbet om at fordoble antallet af kunder i 2017 og firedoble omsætningen.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY