You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

This post is also available in: English

The Danish Startup Bible 2022

Getting savvy with the Danish ecosystem

Økosystemet er ikke længere bare nørder fra kernen af startupland, der udveksler fifs, netværker og hygger med drømmen om at bygge en app, der kan blive stor i Silicon Valley. I dag er tech-startups blevet en viable karrierevej med sine egne succeshistorier og rockstjerner. En regulær industri der beskæftiger mange tusinde mennesker, tiltrækker milliardinvesteringer fra hele verden og er blevet så moden og selvstændig, at den har fostret 10 unicorns.

Men det betyder selvfølgelig ikke, vi er i mål. Det ligger i menneskets og i særdeleshed i startup-økosystemets natur; vi skal ikke hjem, vi skal videre!

Videre ud og opdage nye teknologier, forretningsmodeller og metodiker. Bygge nye forbindelser til den etablerede industri, vores nordiske naboøkosystemer og communities over hele kloden. For Danmark har ikke nok i sig selv – hverken i går, i dag eller i morgen.

Mens opdagelsesrejsen forsætter opfordrer vi alle til at følge rejsen tæt. Startups er og bliver et studie i reel fremtidsforskning – for den enkelte såvel som hele samfundet.

I magasinet her showcaser vi i samarbejde med TechBBQ nogle af højdepunkterne fra det danske økosystem. God fornøjelse!

The Danish Startup Bible 2022

13. september, 2022

Sponseret AF:

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.