This post is also available in: English

The Danish Startup Bible 2023

Getting savvy with the Danish ecosystem

Verden står over for udfordringer, der kræver hastig innovation som aldrig før: Inflation, krig og klimakrise. Heldigvis ser vi i disse år teknologiske supervåben, der kan udvikle og distribuere nye løsninger til 100 millioner af brugere verden over hurtigere end nogensinde før. Vejen til forandring har aldrig været kortere.

De fleste ingredienser til impact på den helt store skala er allerede til stede: Et stærkt startup-økosystem. Et sundt erhvervsliv fyldt med dygtige SMV’er og veletablerede corporates. Universiteter i verdensklasse. En højt digitaliseret offentlighed. Hvis vi får styr på rammevilkårene og bliver bedre til at spille hinanden gode, kan vi som et lille, men sammentømret, dansk økosystem hæve blikket og sammen for alvor begynde at kigge ud mod horisonten – og invitere verden ind.

Hos TechSavvy.media, Dansk Industri og TechBBQ gør vi alt, hvad vi kan, for at hjælpe iværksætterne med at navigere i økosystemets muligheder og facilitere møder på kryds og tværs.

Så vores opfordring lyder: Brug TechBBQ og magasinet her til at skabe et overblik. Bliv inspireret, mød nye ansigter og lad dig selv og din virksomhed eller organisation filtre sammen med økosystemet.

God fornøjelse!

The Danish Startup Bible 2023

13. september, 2023

Sponseret AF:

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.