Tidligere Google-direktør skal rulle Clio Online ud i Europa

@jakob

Det digitale undervisningsforlag Clio Online arbejder for at revolutionere den danske folkeskole med digitale læremidler. Tech-virksomheden er netop blevet solgt til Bonnier for et ukendt millionbeløb, og nu skal de digitale læremidler rulles ud i resten af Europa og det bliver tidligere Google-direktør, Jesper Eiby Christoffersen, der skal nu stå i spidsen for skaleringen.

Clio Online er netop blevet endeligt solgt til det internationale forlag Bonnier Business to Business. I den forbindelse har tidligere direktør for små- og mellemstore virksomheder i Nordeuropa hos Google, Jesper Eiby Christoffersen, sat sig i direktørstolen hos Clio Online.

Han kommer med store visioner for, hvordan landets skolebørn fra en tidlig alder kan dygtiggøre sig inden for teknologi og ikke mindst med en plan om at tage den danske edtech ud på nye markeder.

På 12 år er det lukkedes det digitale forlag at lande aftaler med 90 procent af de danske grundskoler og er i dag den ubestridte markedsleder inden for digitale læremidler. I sidste regnskabsår omsatte forlaget for mere end 100 millioner kroner.

I front for frontløberne

Jesper Eiby Christoffersens erfaring fra den digitale verden skal være med til at drive Clio Online videre mod nye milepæle.

”Clio Online har skabt nogle helt nye muligheder for, hvordan skoler kan bruge digitale værktøjer i undervisningen. De er frontløbere på det her område, og det gør det til en super interessant virksomhed for mig at stå i spidsen for. Der er et kæmpe potentiale i Clio Online, og det ser jeg frem til at bidrage til at forløse,” siger Jesper Eiby Christoffersen og peger blandt andet på udlandet som et uforløst potentiale for virksomheden.

”Et af de næste skridt er at introducere de mange muligheder og fordele, som Clio Onlines services rummer for lærere og elever i nye markeder. Der er jo ingen tvivl om, at tidens børn vokser op i en digital tidsalder, og det skal vi klæde dem bedst muligt på til – ikke bare i Danmark, men i hele Europa,” siger Jesper Eiby Christoffersen.

Clio Onlines succes på det danske marked har vækket opsigt hos forlaget Bonnier Business to Business – et datterselskab til den svenskejede mediekoncern Bonnier AB. De har nu opkøbt Clio Online og er blevet eneejere af virksomheden. De tre stiftere, som i 2006 grundlagde Clio Online, træder dermed ud af virksomheden.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY