You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Tidligere iværksættere springer ud som spiludviklere: “Det er sindssygt angstprovokerende”

@Erik

De var med til at skabe og drive to af Danmarks største B2B-webportaler sammen med blandt andre Martin Thorborg. Men nu har Niels Ryding Olsson og Christian Stanislav solgt deres aktier og stiftet indiespilstudiet KeyQuest Studio.

De var med til at skabe og drive to af Danmarks største B2B-webportaler sammen med blandt andre Martin Thorborg. Men nu har Niels Ryding Olsson og Christian Stanislav solgt deres aktier og stiftet indiespilstudiet KeyQuest Studio.

De var med til at skabe og drive to af Danmarks største B2B-webportaler, Saxis.dk og Capino.dk, sammen med blandt andre Martin Thorborg, før de solgte deres aktier og dedikerede sig fuldt ud til spiludvikling.

Men nu er iværksættersjælene Niels Ryding Olsson og Christian Stanislav Kobbernagel sprunget ud som spiludviklere med stiftelsen af indiespilstudiet KeyQuest Studio.

Første spil på virksomhedens hylde bliver “Dead Ends” – et zombiespil i et “postakopalyptisk Amerika,” som man lige nu er i gang med at finpudse for at skabe en såkaldt “Early Access”-version af spillet. Ambitionen er, at udgive spillet på markedet i løbet af de næste par år.

Visioen er klar: at skabe spil der er sjove og engagerende uden at være konkurrencebaserede. Navnet “KeyQuest Studio” er inspireret af bogen “Ready Player One”, hvor glæden ved at spille og en dyb passion for popkultur er central.

“Den første teaser trailer for “Dead Ends” er nu live, og vi glæder os til at dele endnu mere om spillet i de kommende måneder” siger CEO Niels Ryding Olsson. Han fortsætter:

“Det er sindssygt angstprovokerende at offentliggøre noget, som man har gået og brygget på i syv måneder, vi håber at folk vil tage godt imod det.”

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY