Tipster-stifter tager kone, hund og 1000 burgere med over Atlanten

@sebastian

Efter 7 års tilløb i Danmark tager Tipster nu første skridt i sin ambitiøse ekspansionsplan over Atlanten. Derfor har stifteren Simon Evers rykket teltpælene op og taget kone, hund og 1000 burgere med over Atlanten, for at forfølge den amerikanske drøm.

Han startede sin første virksomhed som 18-årig, og nu, 11 år og fire startups senere, er Simon Evers klar til at indtage USA.

Med en ukendt millioninvestering fra egen lomme lancerer han i næste uge sin virksomhed Tipster på det amerikanske marked. Her går han direkte til angreb på deal-giganten Groupon, der omkring 2010’erne var verdens hurtigst voksende virksomhed.

“Tipster repræsenterer en ny generation af food websites. Du kan kalde os en hybrid mellem en madguide og de traditionelle tilbudssites. Vi håndplukker alt fra Michelin-restauranter til bagerier og fast food joints. Vores kuratering og høje kvalitet gør, at vi er vidt forskellige fra Groupon og andre aktører i samme space”, siger Simon Evers.

Tipster starter i New York, men målsætningen er, at virksomheden inden for tre år dækker ni større amerikanske byer.

Flyver 1000 danske burgere til USA

Simultant med Tipsters indtog på det amerikanske marked, lancerer virksomheden en serie pop-up-stunts med fokus på Danmark og USA.

“Vi guider lokale til de bedste madoplevelser i byen. Samtidigt vil vi gerne give danske madsteder mulighed for nemt at teste det store udland af. Derfor flyver vi nu Gasoline Grill til New York”, forklarer Simon Evers.

Gasoline Grill’s burger blev sidste år kåret som én af verdens bedste, og det fik horder af burgerentusiaster til at valfarte mod den københavnske burger joint. Og den hype vil Tipster gøre brug af, når de flyver Gasoline Grill og 1.000 burgere til New York, og afholder deres første velgørenhedsevent hos Claus Meyer i Grand Central Terminal.

“Både Gasoline Grill og jeg vil gerne støtte op om det gode arbejde, som Claus Meyer og the Melting Pot Foundation har gang i. Gennem uddannelse og kurser inden for mad kan socialt udsatte få helt nye muligheder. Og jeg mener, at vi alle bør tage et socialt ansvar”, siger Simon Evers.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY