Tjen 1.000 dollars ved at hacke en af Androids populære apps

@Michael

Google planlægger at udvide sit bug bounty-program til også at omfatte de mest populære apps i Google Play.

Er du god til at finde svagheder i apps, kan du snart få kompensation for dit talent. Google planlægger nemlig at udvide sit bug bounty-program, som allerede eksisterer for Chrome og Android styresystemet, til Google Play – Androids appstore.

På den måde skal det motivere researchers til at sniffe rundt og lede efter svagheder i nogle af Androids mest populære apps – både Googles egne apps og apps bygget af en trejdepart.

Døbt Google Play Security Reward forsøger initiativet, at få researchers til at arbejde direkte med app-udvikleren om at finde og udbedre svagheder. Og hjælper du med at løse en fejl, modtager du 1.000 dollars fra Google (plus hvad end en tredjepart selv ønsker at betale). Det skriver TechCrunch.

Begrænset udvalg

Men det er selvfølgelig ikke en hvilken som helst Android app, der indgår i programmet. Til at starte med vil mulighederne således begrænse sig til Alibaba, Dropbox, Duolingo, Headspace, LINE, Snapchat, Tinder, Mail.Ru og alle Google-udviklede Android apps tilgængelige på Google Play.

Det betyder, at apps på nuværende tidspunkt må blive inviteret ind i programmet. Men ifølge TechCrunch vil denne regel senere blive ændret til, at apps i stedet kan tilmelde sig ordningen.

Der er desuden en række vulnerability criteria, som en eventuel svaghed skal opfylde, for at kvalificere sig. Så der er altså langt fra tale om let tjente 1.000 dollars.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY