You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Tonsser

Tonsser satser på Premier Leagues hjemmebaner med ny investering

@simone

Fodboldappen Tonsser har hentet et tocifret millionbeløb fra eksisterende og nye investorer. Tonsser er under udvikling, og i 2018 udvider platformen til England.

Som et virkelighedens Football Manager for unge boldtalenter har Tonsser fået skabt en forretning ud af en hobby. Stifterne Simon Hjære og Peter Holms passion for fodbold og viden om målgruppen har overbevist flere investorer om potentialet i den sociale fodboldplatform.

Nu har Tonsser lukket en ny investering på 2,5 milloner euro svarende til 18,5 millioner danske kroner fra eksisterende investorer Wellington Partners, Seed Capital, Arthur Kosten og en række unavngivne fodboldspillere, skriver TechCrunch.

Turen går til England

Den nye funding skal blandt andet sætte fart under Tonssers planer om at udvide til Premier Leagues hjemmebaner i England i 2018, hvor der ligger et stort marked med unge talenter.

På lang sigt ønsker Tonsser at blive platformen – i bestemt form – for den næste generation inden for fodbold. I dag er Tonsser ude i Frankring, Tyskland, Norge, Sverige og hjemlandet Danmark og har mere end 380.000 brugere.

Flere planer i Tonssers pipeline

Det er ikke den første investering, Tonsser tiltrækker. Startuppet, som blev stiftet i 2014, offentliggjorde i sommeren 2016 sin dengang største investering til dato på 13 millioner kroner fra Seed Capital, Wellington og en række private business angels.

Tonsser har flere spændende tiltag i pipelinen. Platformen vil udvikle sig fra at være en social app, hvor unge talenter kan uploade videoer af dem selv og deres præstationer, indtaste statistikker over deres spil, følge hinanden, dele erfaringer, tips, opslag og måske blive opdaget af talentspejdere til at have mere fokus på dataindsamling, videndeling og brugergenereret indhold.

Tonsser er desuden løbende i dialog med store brands, hvor de eksempelvis sidste år indgik et strategisk samarbejde med Nike, og store fodboldklubber rundt om i Europa.

Læs vores store interview med Tonsser i næste uge

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY