TwentyThree

Danske TwentyThree lander amerikansk videosamarbejde

Det danske startup TwentyThree med serieiværksætter Thomas Madsen-Mygdal i spidsen har indgået partnerskab med den globale tech-gigant HubSpot. Resultatet er lanceringen af video marketing automation, der giver kunderne nye muligheder for at udnytte video-marketing.

Danske TwentyThree går for alvor efter at blive en global virksomhed. TwentyThree har nemlig indgået et partnerskab med globale marketingvirksomhed HubSpot, der skal forene video og marketing automation.

50 procent af alle engagements på nettet foregår i dag gennem video. Det giver nye udfordringer, når der skal plejes og konverteres brugere. Her skal det nye samarbejde gøre kunderne i stand til at tracke, automatisere og håndtere alle deres værdifulde video-parametre.

“Det gamle marketing-talemåde omkring ikke at vide, hvilken halvdel af ens marketing-budget som går til spilde, er desværre stadig sand. Man tæller alt for ofte likes, shares, og plays, frem for den reelle performance. Det ændrer TwentyThree ved at åbne op for detaljeret playback tracking og seer profilering ved hjælp af effektive konverterings-værktøjer til video-afspillere og ved at integrere denne data dybt ind i de automatiserede marketing flows,” siger TwentyThree CEO, Thomas Madsen-Mygdal.

Kun seks måneder siden, der sidst blev fyret op under kedlerne

Det er dårligt mere end et halvt år siden, at Thomas Madsen-Mygdal, satte skub i turbinerne og hentede Christian Folden Lund, en af Nordisk Films digitale eksperter, ind for at styre den daglige drift.

Målet med ansættelsen af den nye COO var en større ansættelsesrunde for at blive den førende markedsføringsplatform i både USA og Europa.

Og TwentyThrees Video Marketing Platform bruges da også allerede af mere end 300 kunder verden over. En bedrift, som i forrige uge sikrede virksomheden Københavns Kommunes Erhvervspris 2017 i kategorien ”innovation” for netop samme platform.

Lovende resultater

Hos HubSpot er man også tilfredse med det nye samarbejde, der skaber mere værdi for deres kunder.

”Vores kunder har oplevet drastiske resultater ved at kombinere video og marketing automation. Det er et område, der bevæger sig i høj fart, og det glæder os, at TwentyThree pionerer video marketing automation som kategori. Derfor tror vi på, at TwentyThree vil skabe imponerende resultater for vores kunder fremadrettet,” siger Brad Coffey, Chief Strategy Officer hos HubSpot.

Resultaterne kan man allerede se hos nogle af de tidligere kunder som Branch og Universal Robots. Her var Universal Robots i stand til at øge deres måned-til-måned lead convertion rate med 50 procent ved hjælp af TwentyThree.

”Forbedringen på 50 procent skete med den samme mængde trafik og de præcis samme videoer – blot ved at trykke på en knap,” siger Christian Johansen, Digital Marketing Specialist hos Universat Robots.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY