Vælg den rigtige mobilløsning

@Redaktionen

Annonce fra Telenor

Det rette erhvervsabonnement sikrer dine medarbejdere optimale arbejdsbetingelser. Ved at sørge for at de ansatte har løsninger, som er skræddersyet til de forskellige behov, får medarbejderne også de bedste muligheder for at løse sine arbejdsopgaver. Det skaber arbejdsglæde og i sidste ende tilfredse kunder.

Hvad er den rette løsning for dig?

Sørg for at finde en løsning, der passer til din virksomhed, når du skal vælge mobilabonnement. Der kan være forskellige overvejelser at gøre sig, før du ved, hvad virksomheden har brug for. Det kan for eksempel være:

  • Muligheden for mobil omstilling og tastevalg
  • Roaming i og evt. fra udlandet
  • God kundeservice

Ved at have en klar forventning til, hvad din virksomhed prioriterer og har brug for, kan du vælge det rette abonnement. Vil du have en bedre idé om, hvad du kan forvente af en god udbyder, så kan du se fordelene ved mobilabonnement hos Telenor Erhverv.

Et godt management-system

Ved at købe et godt erhvervsabonnement giver du din virksomhed optimale betingelser for succes. Det skaber et rigtigt godt førstehåndsindtryk, når din kunde for eksempel ringer til dit hovednummer og bliver taget godt imod, og det kan være afgørende for væksten, hvis man er en mindre virksomhed.

Det kan enten være, du ønsker kunden skal i direkte kontakt med en medarbejder, som kan stille vedkommende om til rette person. Eller det kan være, du ønsker et tastevalg, hvor kunden selv kan sørge for at komme videre til den helt rigtige afdeling.

Når kunden kommer igennem til en medarbejder, som har tid og viden til at hjælpe, så bliver alle glade. Altså mødes kunden med den helt rette, kompetente ansatte, og ingen føler, de spilder hinandens tid. Det er en let måde for din virksomhed at yde god kundeservice.

At din kunde kun har ét hovednummer at forholde sig til, og at du sørger for, de hurtigt kommer igennem til en medarbejde, som kan svare på henvendelsen, får din virksomhed til at fremstå ekstra professionel. Det viser, I har styr på tingene, og at der altid er en dygtig medarbejder, som hjælper kunden videre.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY