You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Veo vil verden rundt: Rejser over halv milliard i serie C-runde

@Erik
Den danske sportstech-virksomhed Veo har netop rejst 550 millioner kroner i en Serie C-investeringsrunde. Pengene kommer blandt andet fra ATP og skal bruges til at gøre virksomhedens videoteknologi tilgængelig for sportsklubber i hele verden.

Veo, et af Danmarks måske største sportstech-virksomheder, har stor succes med deres intelligente sportskamera, der giver sportshold på alle niveauer mulighed for at optage og streame kampe i høj kvalitet. Nu har virksomheden rejst over en halv milliard til at få løsningen udbredt til hele verden.

“Efter vi lancerede vores første kamera for tre år siden, har vi oplevet en enorm efterspørgsel i hele verden. Sidste år tredoblede vi vores kundebase, og for nylig rundede vi en million optagede kampe med Veo, så vi har bevist, at behovet findes i sportsverdenen. Mange af verdens bedste klubber er kunder hos Veo i dag, men vores langsigtede mål er at hjælpe klubber fra alle niveauer til at optage deres kampe og træninger. Med denne investeringsrunde er vi nu i stand til at sætte tryk på de ambitioner, og vi planlægger at ansætte over 200 mennesker i løbet af de næste 24 måneder,” siger Veos adm. direktør og medstifter Henrik Teisbæk.

ATP er ny investor sammen med de eksisterende Seed Capital, Chr. Augustinus Fabrikker og Ventech, der alle deltager i finansieringsrunden. Også de begejstrede for det nye samarbejde.

“I ATP har vi et særligt ansvar for både at investere ansvarligt og bidrage til at skabe fremtidens store danske virksomheder. Veo har formået at bryde igennem på det amerikanske marked og samtidigt bevaret deres produktion og udvikling her i Danmark. Denne kombination af globalt udsyn og dansk vækstpotentiale, er attraktivt for os som investor,” siger Anja Bach Eriksson, Direktør i ATP Langsigtet Dansk Kapital.

Siden Veo blev introduceret på markedet i slutningen af 2018, er salget vokset eksponentielt. Mere end 15.000 klubber i over 80 lande bruger i dag Veos sportskamera og virksomheden rundede for nyligt én million optagede kampe og mere end en halv million brugere. Veo blev grundlagt i 2015 af Henrik Teisbæk, Jesper Taxbøl og Keld Reinicke.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY