industrielle revolution, video, grace public affairs, fremtiden, droner, tech, iot,

Video: Den 4. industrielle revolution er her- men hvad der det?

@mathias

Den 18. maj blev tech-konferencen Den Gode Dag afholdt. Vi var med og fangede nogle af oplægsholderne til en kort snak om blandt andet hverdagsovervågning, kunstig intelligens og som her – den 4. industrielle revolution.

Videoen er udgivet første gang den 25. maj 2017 klokken 11.00

Den 4. industrielle revolution er i fuld gang. I hvert fald ifølge Alex Vanopslagh fra konsulentfirmaet Grace Public Affairs. Her giver han et indblik i, hvad dét betyder, og hvornår revolutionen indtræffer.

Musik: www.bensound.com

Alex Vanopslagh og den 4. industrielle revolution

Alex Vanopslagh er med i projektet 4IR.DK – Fjerde Industrielle Revolution i Dansk Politik og virksomheden GRACE, hvor han arbejder som Public Affairs Consultant.

Derudover er han blogger hos Berlingske, tidligere vinder af DM i Debat og tidligere landsformand for Liberal Alliances Ungdom.

Den 4. industrielle revolution er et udtryk for de kvantespring, teknologien har taget de seneste år og ligeså har den innovation, der er sket inden for produktionen.

Ligesom de tidligere industrielle revolutioner, skabes der en værditilvækst for samfundet med de nye muligheder, men der er også en række udfordringer; robotter kommer til og tager – eller omskaber – mange manuelle jobs, men også jurister, læger og økonomer presses af den nye teknologi. Kunstig intelligens, avancerede materialer, automatisering og digitalisering sætter en ny dagsorden, som både top og bund bliver berørt af.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY