You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Vision Denmark: Den danske spilindustri accelererer

@Redaktionen

By Jesper Krogh Kristiansen – Games Consultant, Vision Denmark

By Jesper Krogh Kristiansen – Games Consultant, Vision Denmark

I løbet de seneste 12 måneder har den danske spilbranche set salg og investeringer for mere end $200 millioner. Danske spil og spiludviklere oplever et nyt niveau af finansiel succes med omsætning, eksport og profil der hele tiden øges.

Det understreger alt sammen den underliggende præmis for udgivelsen her: Spil er en forretning, og der er penge at tjene og vækst at skabe ved at se industrien, som et kommercielt erhverv.

Spil har traditionelt altid været svære at forstå og beskrive ud fra generelle business-termer, men vi ser nu endelig en stigningende forståelse for og accepten af spilindustriens særheder. Vel og mærke i takt med at de rå, finansielle tal fortsætter med at stige og salg har nået en størrelse, der tiltrækker opmærksomhed – selv udenfor branchen.

Den konstante innovation indenfor både teknologi og forretningsmodeller, som altid har karakteriseret spilindustrien, driver væksten. Hvert skridt fører til nye muligheder, som skal udforskes i en branche der aldrig sover. Forandringer og evolution har været en del af spilindustrien siden dens start, og det vil det fortsætte med at være – også selvom den globale omsætning har passeret $200 milliarder om året.

Det er også derfor, at vi hos Vision Denmark ikke bare er interesserede i de udfordringer, vi ser lige nu, men også de udfordringer som industrien kommer til at stå overfor i fremtiden. Vi forventer, at den grønne omstillinger, rekruttering, bleed-over til andre erhverv og større udnyttelse af vidensinstitutioner bliver nogle af de største udfordringer, som vi kan hjælpe industrien med at løse i de kommende år.

Hvis vi kan hjælpe med at løse problemer sammen med den danske spilindustri og de understøttende institutioner, vil vi være i stand til at booste den sunde vækst i sektoren endnu mere. Til at bruge den magiske blanding af kreativitet, æstetik, sjov, leg og historiefortælling til at skabe endnu mere fantastiske opleveler for folk over hele kloden. Og som en del af det: At bygge sunde forretninger der samtidig skaber jobs og karrierer som accelererer ind i fremtiden.

FREE E-PAPER:
Get our magazine "Games as a Business"

…you will also be signed up for our weekly newsletter with the latest news and stories from the Danish startup-ecosystem!

Vi spammer ikke, og du kan altid afmelde dig igen!
Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY