Vision om at være mere end et topmøde

Vision om at være mere end et topmøde

@Redaktionen

Af Sam Eshrati, COO hos TechBBQ


Innovation sker ikke fra den ene dag til den anden eller i et vakuum. Regeringer, universiteter, fonde, virksomheder, investorer og iværksættere spiller alle en afgørende rolle i forbindelse med at fremme et progressivt teknologisk økosystem.

Hos TechBBQ spørger vi løbende os selv, hvordan vi bedst kan interagere med disse aktører i økosystemet og støtte dem i at drive dagsordenen fremad for en bedre, smartere og mere bæredygtig fremtid for os alle?

Som en del af et af de førende tech- og startup-topmøder på verdensplan er vores hovedmål at støtte og styrke det nordiske startup-økosystem og desuden at fremme vækst for risikovillige iværksættere fra startups og scaleups.

Vi samler relevante aktører for at drøfte vigtige emner, der kan inspirere og fremme iværksætteri. Vores mål er at engagere økosystemet og udnytte alles potentiale til at løfte det teknologiske økosystem i Danmark og mere bredt i Norden.

Vi har til formål at løse globale problemer som f.eks. adgang til talent og adgang til kapital. En af TechBBQ’s hovedaktiviteter er at matche talenter med startups, scaleups og virksomheder for at løse disse specifikke udfordringer. Samtidig inviterer vi et stort antal nystartede virksomheder og matcher dem med investorer for at hjælpe dem med at fremskynde deres forretning.
Som en del af vores årlige topmøde dækker vi mange andre områder og laver yderligere aktiviteter for at udforske nye muligheder og blive eksperter.

I løbet af året har vi forskellige initiativer og projekter drevet af specifikke fonde og offentlige instanser, såsom vores “Founder Wellbeing”-projekt støttet af det danske pensionsselskab Velliv, vores “Startup Capital”-projekt støttet af investeringsorganisationer som DanBAN, Vækstfonden, Digital Hub Denmark og Danske Bank og vores “Impact Series” støttet af Erhvervsstyrelsen.

Vi sørger også for at bringe forskellige dagsordener til bordet og få nicheeksperter fra alle hjørner af samfundet inddraget. Mere specifikt har vi for nylig startet et nyt initiativ kaldet “TalkBBQ”, som er en miniudgave af vores årlige topmøde, hvor grundlæggere, aktører i økosystemet og eksperter i løbet af året kan dele indsigt og idéer, skabe opmærksomhed og rejse bekymringer om bestemte emner og i sidste ende diskutere og inspirere hinanden i fællesskabet.

I sidste ende er det, der gør TechBBQ til en unik platform, det dynamiske startup-fællesskab og de aktører, der er dybt investeret i det. Vores topmøde giver enkeltpersoner mulighed for at blive eksponeret for det voksende iværksættermiljø, men også mulighed for at blive involveret i projekter, der driver forskellige dagsordener og initiativer, som bringer samfundet et skridt fremad.

FREE E-PAPER:
Get "The Danish Startup Bible"

…you will also be signed up for our weekly newsletter with the latest news and stories from the Danish startup-ecosystem!

Vi spammer ikke, og du kan altid afmelde dig igen!
Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY