You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Vuffeli hapser den største godbid i Løvens Hule nogensinde

@Erik

De to iværksættere Mads Gleitze Smith og Christian Yding har på blot tre år skabt en blomstrende abonnementsforretning på hundemad og skræddersyede hundekostplaner. Det har netop sikret Vuffeli den hidtil største Løvens Hule-investering.

De to iværksættere Mads Gleitze Smith og Christian Yding har på blot tre år skabt en blomstrende abonnementsforretning på hundemad og skræddersyede hundekostplaner. Det har netop sikret Vuffeli den hidtil største Løvens Hule-investering.

Godt blev i går til bedre, da serieinvestor Jan Dal Lehrmann i den seneste udgave af Løvens Hule købte sig ind i 10 procent af virksomheden Vuffeli, der siden 2018 har leveret kvalitetshundefoder og skræddersyede hundekostplaner til danskerne med stor succes. I dag omsætter de for et tocifret millionbeløb og beskæftiger 30 medarbejdere.

Vuffeli lagde i bedste sendetid op til en investering på 2,75 mio. kroner for fem procent af virksomheden, men Jan Dal Lehrmann endte med at købe sig ind i forretning med 10 procent for tre mio. kroner.

Læs også: Ugens startup: Vuffelis hundefoder smager data og algoritmer – og hundene elsker det

Det var stifterne, Mads Gleitze Smith  og Christian Yding, meget tilfredse med og vurderer, at investeringen bliver et vigtig skridt mod at skalere forretningen.

“Rigtig mange hundeejere køber enten hundemad i supermarkedet eller stoler på anbefalingen fra deres dyrlæge. Vi er gået lidt mere analytisk til værks og har ansat kliniske eksperter i hundeernæring, der kigger på hver enkelt hund og dens unikke behov. Det har gjort det muligt for os at skabe et helt univers omkring hundemad og ernæring, og vi er indtil videre vokset noget nær eksponentielt. At vi ovenikøbet lander den hidtil største Løvens Hule-investering og vores drømme-mentor Jan Dal Lehrmann giver os endnu mere blod på tanden i forhold til den skalering, vi nu skal i gang med,” siger Mads Gleitze Smith  og Christian Yding.

Et stort forretningsmæssigt potentiale

Mere end 30 procent af de danske hunde lider af let til svær overvægt, som bl.a. skyldes fejlernæring. Det resulterer i sidste ende i en kortere levetid. Vuffeli bygger på en digital tilgang til udviklingen af hundekostplaner, og derfor skræddersys den enkelte hundeejers abonnement til lige præcis den hund, der er tale om.

Og lige netop den mission er noget, Jan Dal Lehrmann ser stor værdi i.

“Vi glæder os til at være med på rejsen, og jeg mener faktisk, det er en vigtig opgave, Vuffeli er med til at løfte. De gør noget godt for hunde, der betyder så meget for rigtig mange familier, og hvis vi kan bidrage til at give hundene et sundere og bedre liv og ikke mindst skabe et abonnementsbaseret univers omkring hundens sundhed gennem hele livet, ser jeg et meget stort forretningsmæssigt potentiale i Vuffeli,” siger serieinvestoren.

Med investeringen fra Lehrmann Ventures skal Lehrmann være med til at øge væksten og udbygge markedet for Vuffeli.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY