You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

XR – VRevolution: Læs vores nye magasin om AR- og VR-verdenen her

@Erik
I magasinet ‘XR: VRevolution” stiller vi skarpt på de løsninger, som allerede i dag har ændret alt fra byggeri til gaming. Går tæt på de giganter, der tør tænke virtuel innovation ind i sine digitale omstillinger. Og ser nærmere på det altopslugende Metaverse, som lige nu former sig i horisonten.

I 2012 rejste Occulus 2,5 mio. dollars til et nyt VR-headset og kickstartede drømmen om en ny virtuel verden. Interessen tog til, hypen svirrede, men luften endte med at gå af ballonen.

Men nu – her næsten ti år senere – er idéen om det virtuelle tilbage. Teknologien er blevet robust og anvendes i alt fra underholdningsbranchen til den tunge industri, og med Facebook, Apple og Googles massive investeringer på området lader markedet langt om længe til at være modent. Verden er klar til en virtuel virkelighed.

I magasinet ‘Virtual VRevolution” stiller vi skarpt på de løsninger, som allerede i dag har ændret alt fra byggeri til gaming. Går tæt på de giganter, der tør tænke virtuel innovation ind i sine digitale omstillinger. Og ser nærmere på det altopslugende Metaverse, som lige nu former sig i horisonten.

God læselyst!

 

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY