YC Startup School går online så flere kan være med

@Michael

Den verdenskendte inkubator Y Combinator gør sin årlige Startup School tilgængelig for flere ved at tilbyde forløbet som et gratis online kursus.

Den amerikanske seed accelerator, Y Combinator, er svær at komme udenom, når man taler om inkubatorer inden for tech-verdenen. Og med globale succeser som AirBnB, Reddit og Twitch Interactive på alumni-listen er det slet ikke tilfældigt.

Men selvom Y Combinator gør meget for startup-miljøet, kan der stadig gøres mere. Hos Y Combinator mener man nemlig fortsat, at det er for svært at springe ud som iværksætter. Derfor ønsker organisationen at dele sine erfaringer gennem den årlige Startup School, der i år er gjort tilgængelig for alle i form af et gratis 10-ugers massively open online course (MOOC), der skydes i gang den 5. april 2017.

Vil genskabe YC-oplevelsen

Startup School forsøger at genskabe så meget af Y Combinator-oplevelsen som muligt. Derfor vil gæstetalere dække en lag række emner fra, hvordan man får en ide til hvordan man opbygger en kultur eller rejser penge.

På kurset vil de tilmeldte blandt andet kunne se frem til blive undervist af udvalgte entreprenører, ledere fra tech-industrien og partnere fra Y Combinator. Desuden bliver alle en del af et Slack-community, som giver deltagerne mulighed for at interagere med hinanden.

Lektionerne bliver optaget på Stanford University og vil blandt andet blive gæstet af Steve Huffmann (Reddit), Emmett Shear (Twitch), Patrick Collison (Stripe) og Jess Lee (Sequoia).

For alle iværksættere

Der er også mulighed for at modtage ugentlig feedback på sit startup. Det sker gennem online rådgivningstimer, som varetages af udvalgte Y Combinator Alumni. Startup School vil dog ikke garantere individuel rådgivning til alle, da det endelige deltagertal ikke er kendt.

Når de ti uger er gået, er der heldigvis ingen fare for at dumpe. Tværtimod vil deltagerne få mulighed for at præsentere sit resultat for en bred gruppe af mennesker. Ellers er de eneste krav for at bestå, at man oploader en ugentlig virksomhedsopdatering og ellers deltager i sine group office hours, som hver deltager tildeles.

Programmet er ikke ment som en erstatning for YC. Y Combinator udelukker dog ikke, at deltagelse kan være en fordel, hvis man overvejer at ansøge til YC i fremtiden.

Registreringen lukker den 27 marts.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY