Zendesk til kamp mod legacy-systemer – køber amerikansk softwarevirksomhed

Zendesk til kamp mod legacy-systemer – køber amerikansk softwarevirksomhed

Zendesk køber den amaerikanske softwarevirksomhed Base, der er en softwareplatform til automatisering af salgsstyring.

En af de største danske iværksættersucceser, Zendesk, opkøber FutureSimple Inc., der bygger software til salgstyring under navnet Base. Base er kendt for at opbygge moderne, brugervenlig salgsstyringsautomatiseringssoftware, der er designet til at hjælpe sælgere med at gøre deres job mere effektivt.

“Base passer naturligt til Zendesk, fordi vi deler en begejstring for at designe smukke produkter, som er bygget til de folk, der bruger dem. Vi ønsker at gøre for salg, hvad Zendesk allerede har gjort for kundeservice: Nemlig at give sælgerne værktøjer, der er bygget til dem og de kunder de betjener,” fortæller Mikkel Svane, der er grundlægger og CEO hos Zendesk.

Zendesk har ekspansionplaner for Base og vil accellerere den markedsvækst og produktudvikling, der skal levere løsninger til eksisterende kunder og mindre salgsteams, der vokser til større organisationer. Idag har Base mere end 5.000 betalende kunder og kontorer i San Francisco og Krakow.

“Traditionelle legacy-salgsværktøjer har aldrig været designet til de folk, der rent faktisk bruger dem. Da vi byggede Base, var vores kernefilosofi at skabe oplevelser i verdensklasse for professionelle salgsfolk, så de kan lukke flere aftaler og ordrer. Ligesom Zendesk satte sig for at forbedre kundeoplevelsen, satte vi os for at forbedre salgsoplevelsen for 30 millioner salgsfolk over hele verden. Vi er meget begejstrede for at blive en del af Zendesk og skabe fremtiden for kundeoplevelsessoftware,” siger Uzi Shmilovici, grundlægger og CEO af Base i en pressemeddelelse.

Zendesk, EU
Zendesk office
FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste