You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Zenegy i partnerskab med Tryg: Lønplatform skal kunne meget mere end løn

Jes Tækker Stemann Brinch, adm. direktør i Zenegy (t.v.) og Jacob Wandt, stifter af e-conomic og medejer af Zenegy.

Startuppet Zenegy har indgået et partnerskab med forsikringsgiganten Tryg, som betyder at startuppet kan automatisere kundernes administrative arbejde i forbindelse med arbejdsskade- og erhversforsirkinger. For Zenegy er det endnu et skridt mod, at lønplatformen i fremtiden bruges til meget mere end blot løn.

Startuppet Zenegy har indgået et partnerskab med forsikringsgiganten Tryg, som betyder at startuppet kan automatisere kundernes administrative arbejde i forbindelse med arbejdsskade- og erhversforsirkinger. For Zenegy er det endnu et skridt mod, at lønplatformen i fremtiden bruges til meget mere end blot løn.

Med en investering fra E-conomic-stifteren Jacob Wandt i ryggen, lancerede startuppet Zenegy i 2017 sit digitale og automatiserede lønsystem på det danske marked. Siden har startuppet koblet en HR-del på, og nu har den unge virksomhed indgået et partnerskab med forsikringsgiganten Tryg, så platformen også indeholder forsikring. For Jes Tækker Stemann Brinch, CEO i Zenegy, ser også store muligheder i at digitalisere forsikringsbranchen.

“Via partnerskabet med Tryg tilbyder vi alle vores kunder en aftale, hvor de automatisk opdateres på deres arbejdskade- og erhvervsforsirking. Vi har en klar forventning om, at mellem 15-20 procent af vores kunder gerne vil have den automatisering og dermed undgå administrativt bøvl,” siger Jes Tækker Stemann Brinch.

Læs også: E-conomic-stifter investerer stort i lønsystem: Vil aflive den klassiske lønseddel

I dag bruger virksomheder en masse tid på at udfylde skemaer til forsikringen. Men takket være partnerskabet og den data Zenegy indsamler, kan antallet af ansatte fordelt på medarbejderkategorier og antallet er erhvervsrejsedage overføres til Tryg helt automatisk, så forsikringen tilpasses den aktuelle situation.

“Zenegy er en spændende virksomhed der henvender sig til et vigtigt erhvervssegment, nemlig de små og mellemstore virksomheder. Løsningen gør det enkelt for virksomhederne at købe forsikringsprodukter online. Med direkte overførsel af denne type data mellem virksomheden og Tryg, bliver løsningen hurtig, nem og fleksibel,” siger Thomas Martin
Poulsen, Direktør for Nye Markeder i Tryg.

Kæmpen søger innovative partnerskaber

Tryg har de seneste år indgået samarbejder med blandt andet hardware-startuppet Anyware Solutions og investeret stort i forsikringsudfordreren Undo. Og forsikringskæmpen har stadig fokus på at teste nye, innovative løsninger, som kan bidrage til digitalisering og automatisering.

Læs også: Dansk mastodont og 25 millioner i ryggen: Undo vil udfordre branchen med gennemskuelig forsikring fra mobilen

Partnerskabet med Zenegy er et endnu eksempel på sådan en løsninger, der også bekræfter forsikringsselskabets fokus på tech-iværksættere.

“Vi forsøger hele tiden at optimere vores forsikringsløsninger til vores kunder. Inspirationen til dem søger vi blandt andet at finde hos startups, der ofte mestrer de nyeste teknologi og den nyeste viden. Sætter man det sammen med vores produkter, kan vi levere forsikring på en helt ny måde,” siger Michael Gynther, Commercial Innovation Manager i New Business & Customer.

Mere end bare et lønsystem

Siden starten i 2017 har Zenegy koblet en HR-platform på deres lønsystem. Og partnerskabet med Tryg sker netop i forlængelse af HR-platformen, der gør det muligt at digitalisere en række HR-opgaver – blandt andet forsikringsdelen.

“Vores data kan meget nemt integreres i virksomhedernes eksisterende systemer, og det
giver dem nogle helt nye muligheder – blandt andet data om kørsel, ferie, rejser, forsikringer, timer, sygdom med mere. En adgang som de ikke har haft tidligere, og det betyder, at moderne lønsystemer i dag er en meget stor HR-platform, og derfor vil vi i fremtiden se lønsystemer blive brugt til langt mere end blot lønsystemer,” siger Jes Tækker Stemann Brinch.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY