You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Søvn, startup og succes: Tre generationer af iværksættere mødes i nyt podcast-afsnit

This post is also available in: English

En iværksættere i 20’erne, en iværksættere i 30’erne og en iværksætter i 40’erne går ind i et podcast-afsnit.

De tre iværksættere hedder Laura Juul Hansen (Sport Creates Memories), Christoffer Bak (Shaping New Tomorrow) og Jonathan Løw (iværkstter og vært på Extraordinary-podcasten), og deres fælles kærlighed for at skabe projekter og bygge virksomheder er omdrejningspunkt for en snak om startup-, vækst og iværksætteri – også på det mere personlige plan.

Det bliver blandt andet til en snak om, hvor mange timer man arbejder som iværksætter, hvor mange timer man sover – og hvordan de to parametre kan være svære at forene, når man som Shaping New Tomorrow kommer til at sælge 1.000 par bukser, som man ikke har på lager, fordi der er en fejl i IT-systemet.

​Jonathan Løw dedikerer dette afsnit til den nysgerrige samtale imellem tre succesfulde iværksættere, som deler erfaringer, anekdoter fra iværksætterlivet – og opfordrer alle, der lytter med, til at forfølge deres drømme.

Afsnittet kan høres fra i dag, og kan findes på din foretrukne platform her.

TechSavvy.media er med til at udgive nogle af afsnittene i podcast-serien, Extraordinary. Det gælder både dagens afsnit med samt kommende episoder med Simone Giertz, og Rich Diviney.

Om: Extraordinary:

EXTRAORDINARY er et show med ekstraordinære mennesker, der evner at formidle og reflektere over nogle af livets største spørgsmål på en jordnær måde.

EXTRAORDINARY’s format er jordnært og handlingsorienteret og er startet for at inspirere og styrke dansk erhvervsliv med viden og værktøjer. Showet er et non-profit projekt uden reklamer eller sponsorer.

Læs mere på www.extraordinary.media

Gratis magasin:
Få "The Danish Startup Bible 2024" i indbakken!

Samt de seneste nyheder og største historier om tech og startups direkte i indbakken hver torsdag!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY