You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

This post is also available in: English

#wearetechsavvy

tech-savvy (adjektiv[tæk-savvi]at besidde og udvise stor kendskab til områder relateret til teknologi 

Eksempler:

“Vi er tech savvy, hvilket gør, at vi kan formidle de nyeste trends og udviklinger inden for teknologi – både til vores læsere og netværksmedlemmer”

“De må godt nok være tech savvy, når de altid er så opdateret om, hvad der rører sig inden for al mulig slags teknologi”

Techsavvy skaber overblik, relationer og finder mening i tech-evolutionen. Vi gør dig klogere på fremtiden – i dag.

Det er i brudfladen mellem teknologi og erhvervsliv, at vi finder forståelsen for fremtiden gennem nyheder, portrætter af personligheder og virksomheder og baggrundsartikler – som vi formidler med lige dele tech-optimisme og journalistisk integritet. Vi har fulgt startup-scenen tæt siden vores start i 2017, og har gennem tusindvis af interview, samtaler og artikler fået en unik indsigt i det danske økosystem.

Derudover råder vi over syv netværksgrupper, der samler ledere fra erhvervslivet med nysgerrighed og interesse for teknologi og innovation. Se og læs mere om vores forskellige netværk her.

MØD TEAMET

Ricky Thomsen

CEO & Partner

rt@techsavvy.media

Sebastian Kjær

Editor-in-chief, Journalist & Partner

skj@techsavvy.media

Rok Menhard

CCO & Partner

rm@techsavvy.media

Erik Lillelund

Editor & Journalist 

eli@techsavvy.media

Amalie Vilhelmine

Senior Manager: Projects and community

av@techsavvy.media

Adam Feil

Digital Communications Specialist & Writer

af@techsavvy.media

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.