You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Aarhus: Kom med til morgenmøde om webtilgængelighed

GORM x ENVISION inviterer til morgenmøde om webtilgængelighed den 7. november i Aarhus. Fokus er på, hvem der har ansvaret for tilgængeligheden, og hvordan det kan gavne alle brugere –  ikke kun dem med handicap.

GORM x ENVISION inviterer til morgenmøde om webtilgængelighed den 7. november i Aarhus. Fokus er på, hvem der har ansvaret for tilgængeligheden, og hvordan det kan gavne alle brugere –  ikke kun dem med handicap.

This post is also available in: English

Torsdag den 7. november inviterer GORM x ENVISION til et morgenmøde i Aarhus med fokus på webtilgængelighed. Webtilgængelighed kan virke udfordrende, men mødet vil give en grundlæggende forståelse af, hvad det indebærer, og hvorfor det kan være en af de vigtigste udviklinger for digitale løsninger de seneste år.

Læs også: INCUBA-prisen: Her er Årets Startup og Årets Investor 2024 – TechSavvy

Webtilgængelighed handler ikke kun om at hjælpe brugere med handicap, men om at skabe bedre digitale løsninger for alle. På morgenmødet vil deltagerne få indsigt i, hvorfor designere, udviklere og redaktører bør samarbejde om at skabe mere tilgængelige løsninger. GORM x ENVISION har over 100 specialister tilknyttet i både Aarhus og København.

Lasse Øster Jørgensen, Experience Director hos GORM x ENVISION, vil dykke ned i, hvordan webtilgængelighed kan integreres i digitale løsninger, og hvem der bør tage ansvaret for det. Er det designere, udviklere, redaktører – eller hele virksomheden? Og hvis alle har ansvaret, er der så nogen, der virkelig påtager sig det?

Mødet afholdes torsdag den 7. November kl. 08.00 hos GORM x ENVISION på Christiansgade 30 i Aarhus. Læs mere om arrangementet her.

Gratis magasin:
Få "The Danish Startup Bible 2024" i indbakken!

Samt de seneste nyheder og største historier om tech og startups direkte i indbakken hver torsdag!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY