You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Københavnsk fintech henter 85 millioner kroner i nye investeringer

Det københavnske fintech Monthio har rejst 85 mio. kr. i en serie A-runde fra North Ventures, Harmar og EIFO. Virksomheden oplever bl.a. vækst pga. nye EU-regler, der fremmer deres kreditvurderingsplatform.

Det københavnske fintech Monthio har rejst 85 mio. kr. i en serie A-runde fra North Ventures, Harmar og EIFO. Virksomheden oplever bl.a. vækst pga. nye EU-regler, der fremmer deres kreditvurderingsplatform.

Det københavnske fintech Monthio er hastig vækst og har nu fået tilført yderligere investeringer fra North Ventures, Harmar og Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO).

Læs også: Fik investering på 7,5 mio. kroner uden selv at lede: Ugens Startup udnytter AI til at hjælpe universitetsstuderende med skræddersyet læring – TechSavvy

Nye EU-regler har gjort Monthios automatiserede løsning meget relevant, hvilket har bidraget til væksten. Den effektiviserer ikke kun kreditvurderingsprocessen, men sikrer også mere retfærdige lånebetingelser. Ved at skære op til 90 % af behandlingstiden og forbedre kundeoplevelsen, arbejder Monthio på at skabe et mere inkluderende finansielt system, som gavner både långivere og låntagere.

“Monthio er på kort tid blevet førende i markedet med deres innovative SaaS-platform, der anvender kunstig intelligens og avanceret dataanalyse til at gøre det muligt for banker og andre udlånere at automatisere kreditvurderinger med stor præcision og i overensstemmelse med EU’s nyeste regler,” skriver founding partner i North Ventures Jacob Enevoldsen på LinkedIn.

Monthio har siden grundlæggelsen i 2018 styrtet frem inden for fintech med en banebrydende SaaS-platform, der leverer hurtige og præcise kreditvurderinger. Platformen, som anvendes af 9 ud af 10 af Danmarks største banker, håndterer årligt over 2,5 millioner låneansøgninger og gør det lettere og mere effektivt for både banker og kunder at få adgang til kredit.

Læs også: Dansk stifter i San Francisco rejser 24 millioner kroner til AI-startup – TechSavvy

Han oplyser, at der er tale om en serie A-runde på sammenlagt 85 millioner kroner fra North Ventures, Harmar og EIFO.

“Det har været en fornøjelse at lære teamet bag Monthio at kende, og deres passion for at transformere den finansielle sektor er inspirerende,” skriver Jacob Enevoldsen om North Ventures investering i Monthio. 

Gratis magasin:
Få "The Danish Startup Bible 2024" i indbakken!

Samt de seneste nyheder og største historier om tech og startups direkte i indbakken hver torsdag!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY