You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

This post is also available in: Danish

Tech For The Planet (2022)

Et overblik over det danske startup økosystem | Powered by Heyfunding & TechSavvy.media

Overalt i verden mærker man i dag de klimaforandringer, der for få år siden blot var et fatamorgana i horisonten. De manifesterer sig som tørke, oversvømmelser, skovbrande og stigende temperaturer og efterlader ikke mange i tvivl: Skal vi nå klimamålene, står verden over for en markant grøn omstilling.

Heldigvis er mange aktører, organisationer, fonde og startups allerede i gang. I færd med at blive udvikle nye teknologier, digitalisere eksisterende og sammensætte mere bæredygtige forretningsmodeller. Nye løsninger, der til sammen kan gøre en forskel.

I »Tech for the planet (2022)« går vi tæt på tidens største globale udfordring: Klimaforandringer. Vi portrætterer de vigtigste organisationer og aktører i klimalandskabet. Dykker ned i den grønne del af startupøkosystemet. Og går i dybden med de grønne teknologier og løsninger, der lige nu former nutiden og dem der, kommer til at ændre fremtiden.

God læselyst!

Tech For The Planet (2022)

1. December, 2022

Sponseret AF:

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.