You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

This post is also available in: English

TechSavvy Community

Bliv en del af et fællesskab for foundere, ledere og beslutningstagere, der brænder for innovation på tværs af organisationer, brancher og teknologier...

Hvis du er den klogeste i rummet, er du i det forkerte rum. Vores fællesskaber udvider rummet, og vi sætter rammerne for faglig sparring og vidensdeling med ligesindede om innovation og fremtidens vigtigste emner for dig og din organisation.

Som medlem af et TechSavvy Community kan du opgradere din viden, udvikle dig personligt og ikke mindst blive en del af et stærkt fællesskab.

Fællesskaberne er en kombination af fysiske møder og et digitalt univers. På den måde bliver du inviteret indenfor med det samme, og kan efterfølgende netværke, sparre, få relevant viden og dyrke dine nye relationer, når det passer dig.

Som mediehus er vi specialister i innovationsøkosystemet: Hvordan gør vi i morgen bedre end i dag? Derfor kan du også forvente nye teknologier, innovative forretningsmodeller og trends indenfor alt fra organisering til talent – både til de fysiske møder og løbende formidlet i det digitale fællesskab.

Som medlem får du mulighed for at gå i dybden med de vigtigste emner indenfor dit felt, lære om nye teknologier og udvide dit perspektiv gennem faglig sparring og vidensdeling med ligesindede. Alt sammen, så du er bedre rustet til at løse fremtidens udfordringer.

Træd ind i et univers af fællesskaber, der omfavner den teknologiske udvikling og danner ramme for professionelle relationer.

Bliv kontaktet for at høre mere omkring vores communities

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Som medlem af fællesskabet får du:

Fysiske netværksmøder​

Vi mødes løbende fysiske netværksarrangementer. Her møder du både de andre medlemmer og skiftende oplægsholdere. Alt sammen faciliteret af de skarpeste moderatorer, som har relevant erfaring fra branchen. Skab nye professionelle forbindelser og få input til løsninger og perspektiver, du kan integrere i praksis.

Digitalt fællesskab

Med vores digitale fællesskab holdes de gode dialoger og nye bekendtskaber ved lige mellem de fysiske møder. En direkte kommunikationskanal til andre innovatører og beslutningstagere i din branche, der bliver til nye forretningsforbindelser, samarbejdspartnere, kunder eller medarbejdere

Ny viden

Sammen udvider vi perspektiverne, får nye indsigter og deler erfaringer, så nye trends og teknologier effektivt understøtter din strategi, forretningsudvikling og vækst. Til netværksarrangementerne deler skiftende, erfarne oplægsholdere ud af deres videns, mens historier og artikler fra innovationsøkosystemet løbende deles digitalt med afsæt i vores egen redaktion.

Find dit fællesskab

Vi ved, at din tid er værdifuld...

Derfor gør vi os umage for at facilitere både det fysiske og digitale fællesskab, så det bliver så nemt og gnidningsfrit som muligt for dig at indhente ny viden og blive en del af fællesskabet.

Til gengæld forventer vi, at vores medlemmer deltager aktivt og bidrager til fællesskabet – og ikke bare møder op med en salgspitch.

Er du interesseret i at høre mere?

Skriv dig op i formularen her, og lad os sammen finde det helt rigtige fællesskab for dig.

Bliv kontaktet for at høre mere omkring vores communities

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Et udsnit af vores medlemmer

Alle fællesskaberne:

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.