You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Dansk prop-tech startup rejser ny investering til skalering

@Erik
Danske Captego er nu klar til at udrulle sin banebrydende Field Data Engine i resten af Europa og USA, efter Vækstfonden og ALFA Ventures begge har set lyset i virksomheden.

Captego har siden 2018 stået bag en unik platform, der taler sammen med en intelligent kamera-app, som gør det daglige inspektionsarbejde både brugervenligt og lettilgængeligt. Og den løsning har været en stor succes.

Så stor, at Vækstfonden og Alfa Ventures begge har valgt at investere i prop-tech virksomheden. Og det er folkene bag selvsagt både glade og stolte af.

“Captego har udviklet en banebrydende løsning, der endelig giver fuld valuta for indsamlede data. Vi er begejstrede for at have investorer, der deler vores ambitiøse vision og ønsker at støtte Captego på dette tidlige tidspunkt. Med ALFA Ventures og VF Venture ombord vil vi være i stand til at udvide vores tilstedeværelse på tværs af kontinentet og fortsætte med at udvikle vores teknologi,” siger Bjarke Bentzen, Co-Founder og Head of Customer Success hos Captego.

“Takket være vores investorer i denne seed-runde kan vi nu skalere virksomheden i Europa og redefinere, hvordan markdata indsamles, administreres og handles,” slutter Jeremy Sparrow, som samtidig er tiltrådt som CEO hos Captego.

Byggebranchen er under transformation

Captego blev grundlagt i 2018 med et formål om at transformere og forenkle dataindsamling og dokumentation, bl.a. i byggebranchen.

Og netop den udvikling er noget af det, investorerne har set potentialet i.

”Ejendomsbranchen er under transformation, når det kommer til bæredygtighed og digitalisering. Med ALFA Ventures ønsker vi at være en del af løsningen ved at støtte de virksomheder, vi tror kan vise vejen i denne transformation. Captego er et rigtig godt eksempel på dette med deres platform der både forenkler men også løfter kvaliteten af den vigtige inspektionsproces. Vi observerer signifikante effektivitetsforbedringer og et markant løft i datakvaliteten hos de kunder der bruger Captego. Der er derfor et enormt potentiale for Captego – ikke kun indenfor ejendomsbranchen men også indenfor en lang række andre brancher. Vi er stolte af at have fået mulighed for at støtte Captego og glæder os til at smøge ærmerne op sammen med det fantastiske team bag Captego,” fortæller Anders Dalskov, som er CEO i ALFA Ventures.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY