You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Dansk venturekapitalfond rejser kapital for anden gang på et år

@Erik

Den danske tech-venturekapitalfond BlackWood har lukket anden investeringsrunde på fonden, BlackWood Ventures Fund I med en kapitalrejsning på et stort, tocifret millionbeløb.

Den danske tech-venturekapitalfond BlackWood har lukket anden investeringsrunde på fonden, BlackWood Ventures Fund I med en kapitalrejsning på et stort, tocifret millionbeløb.

Den danske tech-venturekapitalfond BlackWood har lukket anden investeringsrunde på fonden, BlackWood Ventures Fund I med en kapitalrejsning på i alt 14,7 millioner euro.

Fonden har siden april sidste år anvendt en systematisk tilgang til at identificere og investere i de mest lovende, tidlige startups i Europa. Det er der indtil videre kommet 12 investeringer ud af med støtte til startups fra Frankrig, Italien, Holland, Sverige, Schweiz, Storbritannien og USA.

De gode takter håber folkene bag at kunne fortsætte med den friske kapital.

“BlackWood Ventures bliver i stigende grad en katalysator for revolutionerende virksomheder og grundlæggere i hele Europa,” siger Bastian Larsen, grundlægger og administrerende direktør for BlackWood. Han fortsætter:

“Da timingen af vores fondslancering passer perfekt med markedsforholdene, er vi i en usædvanlig lovende position til at drive betydelige fremskridt i vores fokussektorer.”

Nøglen er netværk

BlackWood Ventures arbejder sammen med 1200 engleinvestorer og har etableret mere end 100 partnerskaber med førende acceleratorer, universiteter og inkubatorer i hele Europa.

Det betyder, at BlackWood Ventures siden stiftelsen har haft et stort dealflow på omkring 300 evaluerede startups om måneden.

“Vores teams ekspertise er en hjørnesten i vores strategi. Vores baggrund og brancheerfaring giver os mulighed for at identificere og støtte lovende startups på en unik måde. Det er afgørende for at opdage og pleje Europas næste bølge af innovation,” forklarer Simon Stampe, formand for BlackWood Ventures.

Investorerne i denne runde bestod primært af private investorer fra Norden, iværksættere og familiekontorer.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY