You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Fintech-komet får ny millionindsprøjtning og sætter fart på vækstrejsen

@Erik
Danske Cardlay har rejst en tocifret millioninvestering og henter samtidig nye kræfter ind til fortsætte væksten. Målet er flere internationale markeder og en ny løsning til kommercielle betalinger, lyder det.

Den danske B2B fintech-partner indenfor betalingstjenester og infrastruktur til virksomheder, Cardlay, er klar til at tage de næste skridt på vækstrejsen. Det sker, efter virksomheden netop har sikret sig en stor kapitalindsprøjtning.

Investeringen kommer fra virksomhedens nuværende investorer og skal bruges til at færdiggøre en integreret løsning til kommerciel betaling, integrere endnu en stor, international bank i porteføljen og levere en stor ordre til en tysk kunde.

”Kapitalindsprøjtningen er et fantastisk rygstød fra vores nuværende investorer, der viser deres ubetingede tro på og opbakning til vores vækststrategi,” siger Cardlays CEO, Jørgen Christian Juul.

Beløbet lyder på 40 millioner kroner. Og med den nye kapitalindsprøjtning vil Cardlay fortsætte rejsen mod at blive verdens mest attraktive og foretrukne betalingspartner til erhvervskunder.

”Vi skal fortsat levere integreret betalings- og udlægsinfrastruktur til globale partnere som SAP Concur og FIS. Samtidig skal kapitalindsprøjtningen bruges til at færdigudvikle en integreret løsning til kommerciel betaling, der gør det nemmere for virksomheder at integrere budgetter, godkendelsesprocesser, betalinger og afstemning i et sikkert, enkelt og automatiseret flow, hvilket minimerer fejl og svindel. Endelig står vi overfor at integrere endnu en stor, international bank i porteføljen og levere en stor ordre til en tysk kunde,” siger Jørgen Christian Juul.

Ny IT-direktør skal fremme væksten

Til at stå i spidsen for den teknologiske del af vækstrejsen har Cardlay tiltrukket Morten Gade Christensen som ny IT-direktør. Morten Gade Christensen har 19 års erfaring fra  globale virksomheder er tidligere blevet kåret som både Danmarks og Europas bedste IT-direktør.

”Timingen for ansættelsen af Morten er optimal. Han kommer med en viden og en indsigt, der er helt uvurderlig for vores næste skridt, og han er den helt rigtige til at bygge bro mellem den kommercielle og den teknologiske del af virksomheden, som han skal stå i spidsen for at videreudvikle. Samtidig kan han opbygge en organisationen og tiltrække stærke kompetencer, hvilket bliver nødvendigt,” siger Jørgen Christian Juul, der forventer, at Cardlay i løbet af 2022/23 skal mere end fordoble antallet af medarbejdere.

Cardlays nye IT-direktør glæder sig til at bidrage til virksomhedens fortsatte vækstrejse.

“Cardlay er en utrolig interessant og spændende virksomhed med attraktive samarbejdspartnere, dygtige medarbejdere og en ambitiøs vækststrategi, der flot bliver bakket op af virksomhedens investorer. Det har jeg stor respekt for, og jeg glæder mig til at fortsætte og udvikle strategien med stort fokus på at sikre kvaliteten af Cardlays produktportefølje og drift til fremtiden,” siger Morten Gade Christensen, der sætter sig i IT-direktørstolen 1. juni 2022, hvor han tager over efter Jens Sørensen, der fortsætter som adm. direktør hos Kontolink.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY